Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 17:02
Connect17 : Ierlands enige showcase voor eventprofessionals, is open voor inschrijvingen

Connect17 : Ierlands enige showcase voor eventprofessionals, is open voor inschrijvingen

28 juni 2017

Connect17 is een LIVE 360° weergave van de event industrie van Ierland, met 290 eventleveranciers zoals hotels, locaties, entertainers, activiteitenverleners, ambachtelijke producenten, de nieuwste eventtechnologieën en design. Connect17 zal op 17 en 18 oktober 2017 in het RDS (Royal Dublin Society) in Ierland plaatsvinden en is geopend voor inschrijvingen van event professionals die interesse tonen in het organiseren van een evenement of conferentie in Ierland.

Vorig jaar telde de showcase Connect16 meer dan 2.700 bezoekers, waaronder bedrijven, eventplanners, verenigingen, overheidsinstanties, professionele event organisatoren, conferentie ambassadeurs en event leveranciers. Op verzoek van velen wordt Connect17 uitgebreid tot een tweedaagse showcase, waardoor nog meer tijd beschikbaar is voor netwerken tussen exposanten, regionale vertegenwoordigers, kopers en internationale delegaties.

Connect17 is een smeltkroes van ideeën en biedt een platform voor alle event professionals om kennis te delen met wereldwijde experts in de industrie. Dit jaar zal er ook een halve dag business leadership forum plaatsvinden met een reeks keynote adressen van industrie leiders, waarvan de details onmiddellijk zullen worden gedeeld.

Nicola McGrane merkt op: “Vorig jaar werd Connect voor de eerste maal georganiseerd en we kregen enorm positieve feedback van de bezoekers. Connect is het enige evenement in Ierland dat zich inzet voor event professionals en dit jaar wordt het groter en beter met meer dan 250 hotels, locaties en event leveranciers onder één dak. Maar dat is niet alles. De bezoekers kunnen ook de belangrijke hoogtepunten van elke regio, de beste corporate entertainment en meer dan 30 educatieve seminars ervaren."

Connect17 showcase brengt een groot aantal verschillende event professionals samen. De "broedplaats” van innovatief Ierland is op maat gemaakt om de organisatoren van evenementen te helpen om hun activiteiten goed te plannen en te verbeteren voor de volgende 12 maanden.

McGrane is van mening dat Ierland unieke kansen te bieden heeft. "Het was pas toen ik buiten Ierland begon te werken, dat ik de echte waarde inzag van wat we in Ierland hebben", zegt ze. "Met name onze flexibiliteit, gemak van zakendoen, authenticiteit en de internationale reputatie zijn grote voordelen. ”

Connect17 vindt plaats in de RDS (Royal Dublin Society), Ierland op 17 en 18 Oktober 2017.

Connect feiten & cijfers

  • 94% van de bezoekers aan Connect16 beoordeelde hun bezoek met goed of excellent.
  • 82% van Connect16 exposanten zei opnieuw deel te nemen.
  • Meer dan 100 kopers uit heel de wereld verwachten ook dit jaar weer te komen.
  • Op verzoek zal Connect17 nu twee dagen duren;
  • Connect16 leverde 11,25 miljoen € omzet op

Inschrijvingen:

www.connectshowcase.ie