Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 7:31
Bezoek vrijdag de vernieuwde versie van Jules Verne in Antwerpen

Bezoek vrijdag de vernieuwde versie van Jules Verne in Antwerpen

13 juni 2017

Jules Verne, de prachtige varende evenementenlocatie ligt op vrijdag 16 juni in Antwerpen voor een avond event. Overdag ontvangen we je graag tussen 9u00 en 16u00 om de vele voordelen van de Jules Verne te laten zien met een lekker kopje koffie of thee. Bel of stuur een mail met het gewenste uur + je contactgegevens, en we zien je graag tegemoet op dit geweldige schip!

"Recent werd de Jules Verne gerenoveerd, en biedt met een maximum capaciteit van 600 personen enorm veel mogelijkheden. Hier kan je zowel perfect een gezeten diner met party voor 400 personen organiseren als een ‘floatshow’ oftewel een rondreizende beurs. Maar ook een seminarie met een plenaire en diverse workshopruimten past hier perfect, om nog maar te zwijgen van het buitendek, waar zelfs een helikopter op kan landen, of een wagen naar binnen kan worden gebracht", vertelt Danny enthousiast.

"En omdat we weten dat de Belgische klanten heel graag lekker eten hebben we JM Catering mee aan boord genomen, vorig jaar nog door de Belgische bedrijven verkozen tot de absolute nummer één van de eventcateraars. Zij passen perfect bij de Jules Verne of de kleinere zus Grace Kelly en hun moderne, stijlvolle karakter", sluit Danny af.

Jouw volgende event op de Jules Verne of de Grace Kelly is dus al bij voorbaat een geslaagd event, en daar steekt het team van BATTOO hun handen voor ... in het water.

Voor meer informatie kan je terecht op www.battoo.be, via info@battoo.be of bij Danny op 0496 389 790.

www.battoo.be

Meer van TOP Venues :