Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 6:23
Kaspersky en HEBBES.be kiezen voor originele setting van AEC

Kaspersky en HEBBES.be kiezen voor originele setting van AEC

08 november 2016

Meer en meer klanten vinden de weg naar AEC wanneer ze een originele setting zoeken voor hun events, voorstellingen, productpresentaties en/of seminaries. De industriële evenementenlocatie in Antwerpen biedt niet alleen een unieke en bruisende setting, maar ook alle faciliteiten om van elke evenement een succes te maken. Kaspersky en HEBBES.be deden het u vorige maand voor …

AEC (Antwerp Engineering Company): dat betekent een unieke combinatie van een authentiek, industrieel ogend pand met hedendaags comfort en technologie. De klant kan er terecht in drie moduleerbare ruimtes, goed voor een capaciteit van 50 tot 900 personen, en kan er steevast rekenen op een full service. De jongste jaren heeft AEC een benijdenswaardige reputatie opgebouwd. En dat is logisch, want ondertussen heeft een groot aantal klinkende namen uit het bedrijfsleven de stap gezet om uit hun dagdagelijkse habitat te treden en de sprong te wagen naar AEC.

Waarom, is duidelijk: AEC is een locatie die een duidelijke meerwaarde te bieden heeft en het totaalplaatje extra bijkleurt. Klanten en/of collega’s imponeren? U weet meteen waar u moet zijn.

Vorige maand kreeg AEC onder meer Kaspersky en HEBBES.be op bezoek. Beide bedrijven zochten een originele venue voor hun klantenevent. Kaspersky nodigde de belangrijkste Belgische afnemers uit, HEBBES wilde dan weer de Antwerpse vastgoedmakelaars meer vertrouwd maken met hun online platform. Hun keuze voor AEC was een denderend succes. Beide waren immers laaiend enthousiast over de reacties die ze van hun klanten mochten ontvangen.

www.aec.be

 

Meer van AEC Group :

AEC Group

  • Adres: Indiëstraat 10, 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 (0)477 57 04 09
  • E-mailadres: info@aec.be
  • Website: www.aec.be