Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 15:54
Van der Valk Hotel Antwerpen viert heropening gelijkvloers

Van der Valk Hotel Antwerpen viert heropening gelijkvloers

21 oktober 2016

6 oktober stond bij het Van der Valk Hotel Antwerpen in het teken van de heropening van het gelijkvloers, meteen de afsluiting van de eerste stap in het renovatieproces. Hoe het hotel er nu uitziet leest u in dit artikel.

Slechts 2,5 maand werd er gewerkt om de verbouwing tot een goed einde te brengen. Entree, lobby, een zaal, Bistro Stiel en de Bar werden allemaal vernieuwd. Halve maatregelen waren het niet, want de hele gelijkvloerse verdieping werd grondig gesaneerd. Het leidingwerk, elektriceit, luchtbehandeling, … alles is nieuw. En dankzij al dat harde werk, een resem creatieve ideeën en een warm en eigentijds design heeft het hotel nu een enorme boost gekregen.

Een rondje maken doorheen het hotel zonder enthousiast te worden, is vrijwel onmogelijk. Direct bij binnenkomst ontdek je hoe sfeervol het hotel is geworden, dankzij het gebruik van veel natuurlijke materialen en warme kleuren. Een open haard brandt, er is een doorkijkje naar de bar en naar het restaurant en de dames en heren van de receptie begroeten je met een grote glimlach. In het verlengde van de houten receptiebalie is een shop gecreëerd, waar je terechtkunt voor lekkere drankjes en snacks voor op de kamer, maar ook voor typisch Antwerpse specialiteiten en leuke souvenirs. Verrassend en in het oog springend hier is de snoepautomaat, waar je zakjes met nostalgische snoepjes kunt kopen.

De Bistro van Van der Valk Hotel Antwerpen heet ‘Stiel’ en dat is dan ook meteen de rode draad doorheen het hele restaurant. Ambachten staan er centraal en dat proef je. Denk dus aan eerlijke producten uit de regio, eigen bereidingen, soms zelfs ter plekke klaargemaakt, en vooral no-nonsens gerechten die heerlijk smaken.

www.vandervalkantwerpen.be