Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 3:11
Al eens gedacht aan Autoworld als locatie voor uw volgende event ?

Al eens gedacht aan Autoworld als locatie voor uw volgende event ?

11 juni 2015

Bedrijven en evenementenbureau's zijn vaak op zoek naar originele en buitengewone locaties om meetings, feesten en andere bijeenkomsten de nodige luister bij te zetten.

Hebt u al eens gedacht aan een prestigieus automuseum als decor voor uw evenement? Het kan perfect in Autoworld, gelegen in het Brusselse Jubelpark.

De strategie en visie van de nieuwe directie werpt zijn vruchten af. Het museum zelf en de verschillende zalen werden de afgelopen 5 jaar systematisch gerenoveerd met daarbij heel wat aandacht voor het ecologisch aspect, waarvoor het museum in 2013 het officiële 'Green Key Label', in ontvangst mocht nemen.

Als eventlocatie kan Autoworld dan ook flink wat troeven uitspelen.

  • Het gebouw maakt deel uit van het Belgisch architecturaal erfgoed en is bovendien centraal gelegen in het al even historische Jubelpark.
  • Aan parkeergelegenheid is er geen gebrek en voor wie niet met de wagen komt, zijn er vlotte verbindingen met het openbaar vervoer.
  • Elk event kan gecombineerd worden met een bezoek aan de permanente tentoonstelling.

In Autoworld kunnen events worden georganiseerd van 10 tot 1.200 personen. Het museum beschikt over een 7-tal zalen, waaronder:

  • De Mezzanine heeft een oppervlakte van 1.800 vierkante meter en leent zich uitstekend voor zittende dinners, presentaties en beurzen. De polyvalente ruimte heeft een hoog plafond waardoor ook probleemloos in de hoogte kan worden gewerkt.
  • Nog spectaculairder is de Blue Boulevard, de brede, centrale laan die dwars door de tentoonstellingsruimte loopt. Met links en rechts de oude wagens als getuige is deze laan perfect geschikt voor een cocktail of walking dinner. Het decor verandert overigens elke maand dankzij de tijdelijke tentoonstellingen die deel uitmaken van het museum.
  • De Classic Lounge is de recentst gerenoveerde ruimte en is ideaal voor persconferenties. Alle nodige AV-materiaal is standaard aanwezig. Bovendien is er een adembenemend zicht op het museum en straalt de parketvloer klasse uit.

Daarnaast beschikt de locatie ook over een Meeting Center en een luxe boardroom.

Voor het technische aspect werkt Autoworld op vaste basis samen met GSP2, een bekend en gerespecteerd bedrijf dat in het museum een basis-setup heeft voorzien die elk jaar opnieuw geüpdatet wordt. Zo werden de pilaren recent uitgerust met LED-verlichting, aanpasbaar naar de kleur van uw keuze.

Voor de catering heeft de klant de keuze uit vier gerenommeerde namen: H&E, J&M catering, JML en de Autoworld Brasserie.

Meer info over Autoworld vindt u op de nieuwe website: www.autoworld.be
U kunt ook steeds contact opnemen met het eventteam: events@autoworld.be

Meer van Autoworld :

Autoworld