Vaste & tijdelijke locaties

Jul 23, 2024, 13:05
De zomer staat voor de deur bij Jacques

De zomer staat voor de deur bij Jacques

13 juni 2024

Jacques bevindt zich in het ouderlijke huis van Jacob “Jacques” Jordaens. Het pand is gelegen aan een binnenplaats tussen de Hoogstraat en de Reynderstraat in het hartje van de Antwerpse historische binnenstad. Het binnenplein van Jacques leent zich wondermooi om een authentiek zomers sfeertje in de Antwerpse binnenstad te creëren.

Denk aan een stralende zon, foodtrucks met streetfood, petanque, zomerse cocktails, een funky dj voor de achtergrondmuziek, een salsabandje om iedereen in de juiste sfeer te brengen, en vooral... collega’s of relaties die lachen, klinken en genieten ...

Alle gasten krijgen bij aanvang een verfrissende zomercocktail of -mocktail aangeboden. Kortom, een ideale setting voor een uitzonderlijk aperitiefmoment en gezellig samenzijn.

Om helemaal in de vakantiesfeer te komen, zijn er enkele petanquebanen voorzien. Zo kunnen uw gasten zich opdelen in teams voor een partijtje ‘jeu de boules’ en wanen ze zich even in de Provence.

Serveer uw gasten authentieke streetfood vanuit een leuke foodtruck. Een gezellige en informele manier om verrassende wereldse smaken te ontdekken.  Laat uw wensen kennen, en het team van Jacques werkt een kwalitatief aanbod uit op maat van uw gasten.

events@jacques-antwerp.be

Meer van Jacques :