Event technologies

Oct 18, 2021, 2:34
Fleks International zet stap richting België

Fleks International zet stap richting België

27 mei 2021

Fleks, dat in Nederland marktleider is met zijn gebruiksvriendelijk planningsplatform voor de fieldmarketingbranche, zet zijn groei met veel ambitie verder. Het bedrijf zal vanaf 1 juni ook actief zijn in België, en het koos daarbij voor Mechelen als uitvalsbasis.

Fleks zorgt voor een vlekkeloze communicatie tussen planners, flexwerkers en opdrachtgevers. Een speciaal ontworpen app zorgt er bovendien voor dat flexwerkers alle stappen van het jobproces online en in realtime kunnen opvolgen. Deze “smooth planning” wil men nu ook in België uitrollen.

Oprichters Ricardo van Lemmen en Meeuwis Van Den Born gaan hiervoor een exclusieve samenwerking aan met “25th Group” van Wim Voss die mee de introductie op de Belgische markt zal begeleiden en implementeren.

Wim Voss heeft een jarenlange ervaring en zeer uitgebreide kennis  betreffende de fieldmarketingwereld, zowel Internationaal als in België. Bovendien beschikt “25th Group” over de juiste knowhow en het perfecte network om ons snel internationaal te doen groeien”, stelt Ricardo Van Lemmen.

De uitrol gebeurt in een eerste fase zeer selectief. Wij selecteren slechts vijf “early birds” die als eersten de voordelen van Fleks zullen ervaren. Deze ‘early birds’ kunnen werken onder een ‘white label app’ of een app die volledig in hun look& feel ontworpen wordt met vermelding onder eigen naam in de app store, zegt Wim Voss”.