Event technologies

Jul 27, 2021, 7:30
Een 100% « fygitaal » eindejaar

Een 100% « fygitaal » eindejaar

07 januari 2021

Traditioneel eindigt het jaar in Wallonië en Brussel met een grote liefdadigheidsactie ondersteund door RTBF: Viva For Life. Priintr is al enkele jaren partner en installeert verschillende soorten fotoanimaties. De organisatie van 2020 moest anders verlopen en creatief zijn. Priintr werden geraadpleegd om interactie te creëren tussen de presentatoren, opgesloten in de kubus, en de kijkers en luisteraars thuis.

Daarom heeft Priintr 6 fygitale fot /video-uitdagingen (1 per dag) en een rondtrekkende fotoanimatie voor de VFL Tour opgezet. Hierbij werd het piix.me platform van Priintr (ontwikkeld tijdens opsluiting) gebruikt voor:
- het willekeurig printen van selfies in de kubus dankzij een aangesloten buzzer. Live productie van badges en het verzenden ervan naar deelnemers.
- geautomatiseerde bewerking van gedeelde video's met een heel, heel speciale soundtrack.
- creatie van verschillende fotowedstrijden met een "like" -systeem en het afdrukken van de beste afbeeldingen.
- fotograferen via smartphone en instax pola printen in de bus (VFL Tour).

Naast deze actie bood Priintr voor de feestdagen de mogelijkheid om, wederom via het piix.me platform, selfies te printen in de vorm van postkaarten, wijnflesetiketten of vierkante foto's om thuis of op kantoor op te hangen. Ideaal om een ​​beetje plezier te genereren en om de banden binnen het bedrijf opnieuw aan te halen.

Als u zich nog steeds afvraagt ​​hoe u piix.me kunt integreren in uw digitale evenementvoorstellen, zijn hier enkele ideeën:
- thematische fotowedstrijd / uitdaging
- creatie van een trombinoscoop / bedrijfsmozaïek
- toegangspoort tot offline productie
- digitale photobooth
- rondtrekkende fotostudio

Ondanks de bijzondere omstandigheden wenst Priintr de hele sector het beste voor het nieuwe jaar.