Event technologies

May 4, 2024, 21:40
De website eventnews.be heeft een nieuwe look

De website eventnews.be heeft een nieuwe look

29 oktober 2015

Na vele jaren van trouwe dienst, werd de website eventnews.be helemaal aangepast. Achter een compleet vernieuwde look & feel, werd de site volledig opnieuw uitgewerkt om de gebruikers makkelijker te laten navigeren, maar ook om nieuwe functies te integreren.

Naast de dagelijkse berichtgeving over de verschillende acteurs van de Belgische evenementensector, omvat eventnews.be voortaan ook de Belgian Event Manager Guide en herneemt het ook de belangrijkste artikels van het magazine Experience.

"Dit is uiteraard een werk van lange adem geweest, dat zal iedereen die ooit een tweetalige informatieve website heeft opgestart kunnen bevestigen," zegt Jean-Paul Talbot, zaakvoerder van LEO bvba, de uitgever die de verschillende betrokken media overkoepelt. "Maar het is vooral het werk van een volledig team, dat maandenlang heeft gewerkt aan de omzetting van de artikels naar het nieuwe platform. Daarom wil ik hier dus graag even hulde brengen aan het werk van An Vekeman en Valérie Laforgia, die allebei een monnikenwerk hebben uitgevoerd om de bijna 800 artikels en bedrijfspresentaties te coderen."

Hoewel de website nu gebruiksklaar is, zal hij ongetwijfeld nog verder evolueren.

"De evenementenindustrie en de informatietechnologie zijn twee domeinen die elke dag evolueren," voegt Erik De Ridder, zaakvoerder van LEO bvba, hieraan toe. "Het spreekt dus voor zich dat de versie die vandaag toegankelijk is, in de nabije toekomst nog zal evolueren. Als toonaangevend platform voor de B2B-evenementenmarkt, moeten wij ons aanpassen aan de vereisten van het moment en een website aanbieden die de verwachtingen van de markt inlost. Dit wordt nu gedaan. Wij beschikken nu over een veel krachtigere tool, en ik hoop dan ook dat onze partners en lezers dit zullen appreciëren."

Informatie: www.eventnews.be