Event technologies

Apr 20, 2024, 12:21
Flexpoint payrolling staat met Easymatch op eigen benen

Flexpoint payrolling staat met Easymatch op eigen benen

18 februari 2016

Payrolldiensten in de event-, horeca-  en securitysector vielen tot voor kort nog onder de koepel van Flexpoint Interim. Sinds begin dit jaar vaart de afdeling onder de noemer Easymatch een zelfstandige koers met een eigen erkenning als uitzendbedrijf.

Easymatch helpt bedrijven om studenten en event- en horecamedewerkers flexibel in te zetten op hun opdrachten. Als payrollbedrijf neemt het de juridische aansprakelijkheid, arbeidsongevallenverzekering en alle administratie voor haar rekening. “Wij geloven heel sterk in de flexibilisering van de arbeidsmarkt”, vertelt Jens Verschueren, Branch Manager van Easymatch. “Met Easymatch kunnen we een strikte aflijning van payroll diensten aanbieden zonder overbodige extra’s. De link met interim heeft voor de klant als voordeel dat wij een payroll formule aanbieden met de flexibiliteit en eigenheid van een uitzendbedrijf. Studenten en andere medewerkers kunnen ingezet worden waar en wanneer nodig zonder een teveel aan administratie of verplichtingen.”

Deze vorm van uitzenden is dankzij de grote flexibiliteit vooral in trek bij spelers in de evenementensector, maar kan ook voor andere bedrijven een meerwaarde bieden, bv. voor het omzeilen van de proefperiode. “Tijdens een periode via interim kan de klant rustig bekijken of de nieuwe medewerker inderdaad de witte raaf is alvorens hem/haar vast in dienst te nemen.”

Dankzij een permanentiedienst is Easymatch ook bereikbaar na de kantooruren en tijdens weekends voor last-minute inschrijvingen en annulaties. “Dat is een zeer belangrijk pluspunt voor onze klanten die niet de klassieke 9 to 5-jobs aanbieden. Verder wordt er gewerkt met persoonlijke dossierbeheerders die van A tot Z de verwerking van de tewerkstellingen van elke klant voor hun rekening nemen. Momenteel lopen er ook proefprojecten op het vlak van automatisering waaronder koppelingen met planningspakketten en een applicatie voor aangiftes on the field om nog sneller te kunnen inspelen op de vraag van de klant.”

Wil je nieuwe medewerkers inschrijven, de dimona aangifte, de verloning en de sociale documenten uit handen geven? Neem dan snel contact op met Easymatch.

www.easymatch.be

Meer van Flexpoint Event Services Easymatch :

Flexpoint Event Services