Event management

Mar 28, 2024, 19:41
Community met 100-en online kennissessies voor eventprofessionals

Community met 100-en online kennissessies voor eventprofessionals

31 maart 2020

Op dit moment zit iedereen in de eventbranche met dezelfde prangende vragen: Wat te doen met annuleringen? Welke regelingen zijn er voor werknemers? Wat zijn de mogelijkheden voor online evenementen? Hoe houd ik mijn bedrijf draaiende? NetworkTables.com en eerste mediapartner EventBranche.nl lanceren daarom NetworkTables Connect Online, een internationale open online community voor een door eventprofessionals. Je kunt je vanaf nu gratis aanmelden en deelnemen aan online sessies via networktablesconnect.com.

Binnen de online community, die bij aanvang al uit ruim 6000 eventprofessionals uit meer dan 40 landen bestaat, worden wekelijks meerdere kennissessies aangeboden waarmee eventprofessionals hun kennis, inzichten en netwerken online kunnen versterken. De kracht van het platform? Het is open voor iedereen: een organisator kan de eigen sessie hosten en de gast kan gratis deelnemen aan sessies naar keuze.

Van live event naar online in een uur
De online bijeenkomsten vinden plaats in virtuele locaties, zogeheten Zoom-rooms. Heeft een organisator een  eigen video-stream of online ‘locatie, dan kunnen deze via het platform ingepast worden. ‘Steeds meer bedrijven en organisatoren kiezen nu voor online varianten van live events. Een compleet nieuwe ervaring, waar compleet nieuwe kennis voor nodig is. NetworkTables.com haalt met deze online community die drempels volledig weg en zorgt ervoor dat jouw live evenement in nog geen uur is omgeturnd in een online evenement’, laat Robin van Leeuwen van partner EventBranche.nl weten.

Deze online community is de uitkomst van vele jaren ervaring en honderden klanten die gebruik maakten van de producten van NetworkTables, over de hele wereld: ‘NetworkTables begon in 2016 al met het faciliteren van dergelijke online evenementen en communities voor een online summit met  34.000 deelnemers, die jaarlijks aan meer dan 400 roundtables en workshops deelnemen. Sinds 2018 promoten wij al om virtuele events te organiseren. Nu wil opeens iedereen onze tool gebruiken voor virtuele evenementen en worden er dagelijks 20-30 online evenementen opgezet. Daarvan zal straks een groot deel live gaan met hun eerste evenementen’, aldus Matthijs Otto van NetworkTables.com. 

Gratis deelnemen
Vanaf 2 april zijn de eerste kennissessies online. Je kunt jezelf nu al eenvoudig registreren, zodat je deel kunt nemen aan de sessies die wekelijks plaatsvinden. Neem daarom snel een kijkje op www.networktablesconnect.com.