Event management

Nov 29, 2023, 16:01
UNICEO kondigt zijn Congres 2020 aan

UNICEO kondigt zijn Congres 2020 aan

21 oktober 2019

Het eerste Europese Congres van UNICEO - United Networks of International Corporate Event Organizers -  vindt plaats van 4 tot 6 november 2020 in Athene, Griekenland. Het zal leden van de vereniging uit bijna 30 landen samenbrengen in Hotel Grande Bretagne en dit onder het thema: "Leading Events to the Future: Innovation, the New Paradigm of Performance."

Het congres zal de positie van UNICEO®-leden als belangrijke spelers in de communicatiestrategie en bedrijfsontwikkeling van hun bedrijven versterken.

Tijdens het evenement krijgen UNICEO®-leden en hun collega's de mogelijkheid om hun stem te laten horen en hun talenten te verenigen om de uitdagingen binnen bedrijfscommunicatie op te lossen door de essentiële rol van evenementcommunicatie (Live Communication) in deze context aan te tonen.

De conferenties en activiteiten zullen specifiek gericht zijn op de rol van technologische innovaties (digitaal, AI, robotica, ... enz.), hun belang om de deelnemers een echte ervaring te bieden, de plaats van evenementen in het zakelijke ecosysteem (CSR) en de middelen om de doeltreffendheid aan te tonen.

Debora Piovesan, verantwoordelijke voor evenementen bij UNICEO®, verklaart: "Deze editie van 2020 staat opnieuw in het teken van collectieve intelligentie. De wereld van bedrijfscommunicatie en met name de evenementensector wordt sterk beïnvloed door de ingrijpende veranderingen die plaatsvinden in onze samenleving; natuurlijk door de technologische revolutie en met name kunstmatige intelligentie, maar ook door maatschappelijke, culturele en zelfs klimatologische veranderingen. Men moet zich voortdurend aanpassen en innoveren om de gewenste prestaties te bereiken.”

“Dit congres is voor de directeurs Communicatie, Marketing en Eventcommunicatie een uitstekende gelegenheid om hun kennis te verrijken, inspiratie op te doen bij verschillende belanghebbenden (hun collega's, sprekers, experts en partners) en om actief bij te dragen aan het begin van een nieuwe fase op basis van innovatie en prestaties.”

Het UNICEO®-congres wordt georganiseerd in samenwerking met belangrijke spelers in zakelijk en evenemententoerisme, internationale organisaties en partners.