Event management

Apr 23, 2024, 19:58
DIRIGO, het productiehuis voor jouw volgende event?

DIRIGO, het productiehuis voor jouw volgende event?

21 september 2017

DIRIGO is een productiehuis voor events met al meer dan 15 jaar ervaring. We ondersteunen event organisatoren bij de organisatie van hun binnen- en buitenlandse events. DIRIGO is een waardevolle “Add on” voor jouw event team of een betrouwbare “Blend in” in jouw organisatie.

Wie kan bij DIRIGO terecht?

Iedereen die een event organiseert en ondersteuning nodig heeft bij de praktische uitvoering kan bij DIRIGO terecht!

Wat doet DIRIGO voor jou?

DIRIGO adviseert en ondersteunt je bij de uitvoering van jouw event op basis van 4 pijlers: Operations, Technics, Innovation & Design.

Operations

Van locatiescouting tot onderhandelingen met verschillende leveranciers, selectie en planning van een geschikte event crew, budgetcontrole en de coördinatie van jouw event, DIRIGO assisteert je in elke stap van de realisatie van jouw event.

Technics

ICT, Stroom, Audio, Video & Licht zijn onontbeerlijk voor het succes van een event. DIRIGO staat bekend om zijn uitgebreide technische kennis en is dan ook de perfecte partner om al deze technische aspecten te implementeren en regisseren, onafhankelijk van de verschillende leveranciers.

Innovation

DIRIGO volgt de laatste trends in technologie en techniek op de voet om zo de interactiviteit met jouw deelnemers te verhogen en de ecologische voetafdruk van jouw event te verkleinen. Een “Mobile Event App” is hiervan een mooi voorbeeld.

Design

De “Look & Feel” van jouw event is een deel van de boodschap die je wil meegeven aan de bezoekers. Dankzij de 2D en 3D tekeningen van DIRIGO krijg je tijdens de voorbereidingen een duidelijk zicht hoe jouw event er zal uitzien. DIRIGO stelt jou ook het meest geschikte meubilair en de meest passende decoratie voor.

Jouw volgende event samen met DIRIGO?

Contacteer ons via mail: hello@dirigo.be of via telefoon: +32 (0) 15 400 107. We komen ons graag persoonlijk aan jou voorstellen.

DIRIGO – “Translating ideas into Reality”.

www.dirigo.be

Meer van Dirigo :

Dirigo Projects