Event management

Apr 29, 2024, 7:06
Volgende Event Drink in Antwerpen op 18 oktober

Volgende Event Drink in Antwerpen op 18 oktober

05 oktober 2016

Na een erg geslaagde editie in Gent in februari, verhuizen we deze keer terug richting Antwerpen voor de komende Event Drink. Place to be op dinsdag 18 oktober vanaf 18u30 is dan de superleuke eventlocatie Brouwerij De Koninck.

Inschrijven kan je via de nieuwe website. Mocht je er niet bij kunnen zijn in Antwerpen de 18e, kan je je op deze website toch registreren om in de database opgenomen te worden voor een eventuele volgende editie.

Nodig gerust zoveel mogelijk andere eventcollega's uit voor deze leuke en ludieke netwerkavond door de link van de website naar hen door te sturen. We vragen enkel om onze spelregels te respecteren. Meer info over het initiatief - mocht je dat nog niet kennen - vind je uiteraard ook terug op de site.

Locatie 18 oktober 2016

Brouwerij De Koninck
Mechelsesteenweg 291 (Parking Covelierstraat)
2018 Antwerpen

Wat is de Event Drink?

Bedoeling is om in een ongedwongen, niet-commerciële en niet-concurrentiële sfeer te praten met lotgenoten. Er zijn géén toetredingsvoorwaarden of lidmaatschappen. En we willen niemand op voorhand uitsluiten, maar we zouden toch iedereen vragen om rekening te houden met onderstaande ‘spelregels’.

 

  • De uitnodiging is gericht aan iedereen die van ver of dichtbij te maken heeft met het organiseren van events. Zonder limitatief te zijn denken we daarbij aan mensen uit event bureaus, klank- en lichtfirma’s, event cateraars, boekingskantoren, event locaties, event animaties, corporate event managers, studenten event management, hostessenbureaus,…
  • Hoe meer zielen, …. Iedereen kan dus op zijn/haar beurt weer andere kennissen/collega’s uitnodigen voor zover deze aan de ‘spelregels’ voldoen. Gelieve wel iedereen te laten inschrijven via de site.
  • Commerciële acties zoals flyering, flagrante prospectie en ongeplaatste verkoopsgesprekken worden niet geapprecieerd. We kunnen dit natuurlijk moeilijk controleren en afdwingen maar we houden pek en veren achter de hand als legitiem drukkingmiddel voor de hardleerse collega’s onder ons. Indien je interessante nieuwe mensen ontmoet, volstaat een visitekaartje. Er zijn ongetwijfeld andere gelegenheden voor dit soort contacten.
  • Er zal een lijst met naam + naam bedrijf van aanwezigen worden bijgehouden die ter inzage aan het onthaal zal liggen. Om commercieel misbruik te vermijden zullen geen e-mailadressen of telefoonnummers worden vermeld.
  • We voorzien badges met naam en naam bedrijf. Dit louter om kennismaken en interactie te vergemakkelijken!
  • Er wordt geen inkomgeld of deelnameprijs gevraagd. So we go Dutch… Iedereen bestelt en betaalt zelf. Sympathie afdwingen van tooggenoten door middel van traktaties gebeurt dus voor eigen rekening. Openstaande rekeningen zullen leiden tot eeuwige verbanning en collectief misprijzen.

 

Contact: eventdrink@telenet.be