Event management

Apr 20, 2024, 3:14
Genieten in sfeervolle pop-up zomerbar ‘On The Rocks’

Genieten in sfeervolle pop-up zomerbar ‘On The Rocks’

02 juni 2016

Wie van het goede leven houdt en een onvergetelijk parkbeleving wil meemaken, is van 1 juli tot en met 25 augustus van harte welkom in de pop-up zomerbar ‘On The Rocks’ in Diepenbeek. In het sfeervolle kader van het domein van feestzalen/park/vijverhuis ’t Driessent zorgt Total-e voor een smaakvolle aankleding van de bar van het Vijverkaffee.

De pop-up zomerbar ‘On The Rocks’ staat borg voor zorgeloos genieten in het 2 ha grote open park van ’t Driessent. Iedereen die van het goede leven houdt en openstaat voor een onvergetelijke parkbeleving, waar in alle omstandigheden genieten, zorgen, ontmoeten en ontdekken centraal staan, is van harte welkom in het domein en de verschillende corners zoals het ‘Kinderplein’, de ‘Art Alley’, de ‘BBQ place’, de ‘chill-zone’ en de private park-lounge.

De alternatieve aanpak en diverse sferen en mogelijkheden doorbreken het klassieke horeca-concept en leidt elke dag weer tot andere belevingsvormen.

Het park zelf is elke dag vrij en gratis toegankelijk vanaf 10.00 u tot 16.00 uur. Uk kunt er wandelen, zonnen, spelen, lezen, schilderen, musiceren, … Voor groepen zijn er diverse mogelijkheden zoals tapas, een BBQ of picknick.

Vanaf 16.00 u is het dan tijd voor de pop-up zomerbar: in het Vijverkaffee vindt men tot 23.00 een ruime keuze aan drinks & food. Op donderdag is er ‘Music & Burgers’ met live muziek en de mogelijkheid uw eigen hamburger samen te stellen.

Total-e staat borg voor een smaakvolle aankleding van de bar met tentstructuren, sfeervol licht, en aangepast meubilair en decoratie. Voor de smaak zorgt Gustus.

www.total-e.com

Meer van Total E :