Event management

May 7, 2024, 5:33
Showpad wil graag bijdragen aan de toekomst van event technology

Showpad wil graag bijdragen aan de toekomst van event technology

27 april 2016

Als gespecialiseerde speler in het ontwikkelen van softwareprogramma’s om sales- en marketingactiviteiten beter op elkaar af te stemmen, heeft Showpad zich op korte tijd een plaats aan de top weten te veroveren. De onderneming, opgericht in 2011, bouwt platforms om salesteams productiever te maken en zorgt er tegelijk voor dat de marketingafdelingen een beter zicht krijgen op de effectiviteit van hun salescontent. Wie graag kennismaakt met de activiteiten van Showpad, is welkom op ‘Event Academy’.

“Marketingafdelingen creëren veel content en verwerken heel wat informatiestromen, maar de ervaring leert ons dat die niet altijd up to date zijn”, vertelt Yannick Rousseau van Showpad. “Wij ontwikkelen in samenspraak met de opdrachtgever een soort van ‘operating system’ om marketingmensen toe te laten de juiste en meest actuele info aan hun sales department kunnen bezorgen. Wij zijn dus sterk content-gericht en worden gedreven door het marketinggebeuren met als uiteindelijke doelstelling sales excellence te scalen. Wij zijn gestart in 2011 in Gent en hebben op enkele jaren tijd een sterke groei gekend. Momenteel hebben we 150 mensen in dienst en hebben ondertussen ook kantoren geopend in Londen, San Francisco en Portland.”

Showpad neemt op 19 mei 2016 deel aan de door de Arteveldehogeschool georganiseerde 'Event Academy 2016' in Gent. “Ons platform wordt, naast direct en indirect marketing, veel gebruikt voor het efficiënter en effectiever laten verkopen van beurzen/exposities. Het ten alle tijde beschikbaar hebben marketing materiaal, zelfs wanneer de wifi het laat afweten, alsook het snel capteren en delen van een gepersonaliseerde bezoekersmap levert een sterke bijdrage aan het welslagen van events. En aangezien het bij Event Academy om de ‘Future of Event & Communication Technology gaat, vinden wij dat een bedrijf als Showpad zijn steentje kan bijdragen en daarom willen wij niet ontbreken op dit kennisevent voor de professionele evenementensector.”

Meer info?

Neem dan snel contact op met Annelies Dedecker, coördinator van Event Academy, via annelies.dedecker@arteveldehs.be of like de Facebook-pagina.

sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

www.showpad.com

Meer van Event Academy :