Event management

Apr 29, 2024, 12:35
Rabbit One neemt deel aan officiële lancering van nieuwe Porsche 911

Rabbit One neemt deel aan officiële lancering van nieuwe Porsche 911

18 maart 2016

De entertainment-industrie draait 24/7 en Rabbit One is geen uitzondering op de regel. Logistieke ondersteuning en productie voor eventbedrijven, festivals, beurzen, sportevenementen, televisie, ... het kan alle richtingen uitgaan. Bij Rabbit One is elke dag anders en mag elke klant rekenen op een exclusieve aanpak en dito oplossingen.

Eind vorig jaar nam Rabbit One deel aan de officiële lancering van de nieuwe Porsche 911, een evenement dat werd bedacht en georganiseerd door Vitamines Events & Communicatie. De manager van Porsche Centre Liège wilde uitpakken met iets bijzonders om het nieuwe model aan zo'n 1.000 bevoorrechte gasten te presenteren. Het evenementenkantoor opperde het idee om de auto in een gigantische kist te verstoppen en langzaam te onthullen en wendde zich voor de realisatie van het project tot Rabbit One.

"De opening van de ‘kist’ was hét belangrijkste moment van de avond. Dus moet je een top-systeem hebben, professioneel, technologisch perfect én mooi", legde Frédéric Leidgens van Vitamines Events uit. Met deze briefing begon Rabbit One aan een haalbaarheidsstudie en stelde een eerste tekening en maquette voor bij Porsche Centre Liège op 4 oktober. Op 13 oktober werd het project goedgekeurd en kon alles in productie gaan. Het event vond plaats op 11 december en was een echt succes! De langzaam openende kist, begeleid door een licht-en geluidsspel, zorgde voor een verrassende introductie van de nieuwe Porsche. Het geheel werd vanop afstand gestuurd via een draadloos systeem.

De kist is nu beschikbaar voor verhuur. Aarzel niet om contact op te nemen met Rabbit One voor meer informatie en ook uiteraard om uw ideeën en projecten op maat te laten realiseren.

Contact

Thomas Struye

+32 475 951 952

thomas@rabbitone.be

www.rabbitone.be

Meer van Rabbit One :

Rabbit One