Event management

May 3, 2024, 10:22
Cirque du Soleil deze zomer in Knokke-Heist

Cirque du Soleil deze zomer in Knokke-Heist

25 januari 2016

Met trots kondigen we een nieuwe reeks voorstellingen van Cirque du Soleil aan. Na een uitverkochte passage met meer dan 130.000 bezoekers in Brussel vorig jaar keert Cirque du Soleil deze zomer met Amaluna terug naar Knokke Heist vanaf 14 juli. Was je er in Brussel niet bij, profiteer dan nu van de gelegenheid om Amaluna in groep te beleven. K2 Event Services, officiële reseller van de Sportpaleisgroup (officiële partner van CdS) biedt jou opnieuw groepstickets en VIP-arrangementen aan!

Wow-ervaring voor jou en je relaties

Maak van het bezoek aan Cirque du Soleil gebruik om met je relaties (clubleden, personeel, klanten, familie, e.a.) naar Knokke-Heist af te zakken en samen die WOW-ervaring te beleven.

Zoals gewoonlijk zijn er mooie groepsvoorwaarden met zeer aantrekkelijke kortingen! Daarnaast zijn er speciale groepstarieven voor studenten en senioren tijdens de week- en zondagvoorstellingen.

Er is tevens ook een interessante vroegboekkorting tot 31 maart !

Unieke Arrangementen

Verwelkom je gasten in de AMALUNA LOUNGE met een drankje als opwarmer voor de show en ook tijdens de pauze. Of 'go all the way' met de VIP ROUGE, waar je je gasten bij de verwelkoming en tijdens de pauze op een hapje en een drankje trakteert en waar je bovendien kunt upgraden met een exclusieve blik achter de schermen : de formule BEHIND THE SCENES!

Voor meer details en prijzen klik hier

K2 Event Services werkt als zelfstandige partner voor een ruim aantal professionele vip organisatoren. Wij bieden events in diverse domeinen aan: gastronomie, muziek, sport, cultuur, show,…

Onze eventportefeuille is divers, uitgebreid en op niveau en biedt de mogelijkheid om uw verschillende doelgroepen met het juiste vip event te benaderen, dit voor zowel een kleine als grote groepen.

Voor 2016 staat er al heel wat moois op de kalender. Neem reeds een kijkje via deze link; maar beter nog: Maak een afspraak. We stellen met plezier de highlights van 2016 in detail aan u voor.

K2 Event Services - Kathy De Valck - kathy@k2eventservices.be - 0486/510.500 - 058/51.03.14

www.k2eventservices.be

Meer van K2 Event Services :