Event management

Apr 28, 2024, 21:40
KROZ geeft jouw marketing een boost in 2016!

KROZ geeft jouw marketing een boost in 2016!

15 januari 2016

KROZ Marketing & Design gaat het nieuwe jaar in met enkele fonkelnieuwe partnerships binnen de evenementensector, waaronder FestiTent. Als gepassioneerd bedrijf met een hart voor events zijn ze gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemingen met hun online aanwezigheid in de sociale media, nieuwsbrieven, SEO en ontwerp van websites, product marketing en meer.

In de marketing van vandaag primeert design en ook daar hebben ze experts voor. Dus zelfs voor de opmaak van visuals voor advertenties, HTML newsletters en dergelijke is KROZ een geschikte partij.  

Het team bestaat uit “creatieve native speakers” van het Nederlands, Frans, Engels en Duits, met ervaring in de event sector, die samen de hoogste kwaliteit kunnen afleveren. De marketingdiensten kan je best als gepersonaliseerd en flexibel omschrijven. Voor permanente versterking van grote marketingteams, maar ook voor tijdelijke aanvulling tijdens drukke periodes, voor elke opdracht, groot of klein, schiet de virtuele marketingmachine in gang met een resultaat op maat tot gevolg. Als dat geen recept voor een geslaagde marketing campagne is!

Ben je op zoek naar een enthousiast, creatief en meertalig team om jouw marketing te versterken? Heb je nog steeds niet DE perfecte online campagne gevonden om jouw bedrijf in de verf te zetten? Neem eens een kijkje op www.kroz-marketing.com of volg hen op Facebook!  

Ook voor kleinere opdrachten en budgetten…

www.kroz-marketing.com