Event Destinations

Jul 5, 2022, 11:20
Doe een beroep op Westcapades voor uw eco-verantwoord seminarie!

Doe een beroep op Westcapades voor uw eco-verantwoord seminarie!

23 mei 2022

Westcapades, ideaal gevestigd in Rennes en Saint-Malo, voert daar uw evenementenprojecten uit. Het agentschap zorgt voor uw bijeenkomsten in een aangename sfeer, met lokale leveranciers die trots zijn op hun knowhow. Geniet aan de zee, in het bos of in het hart van de stad van een breed scala aan eco-verantwoorde activiteiten aangepast aan uw behoeften en wensen.

Een ervaring om te beleven

Maak kennis met de bijenteelt en profiteer van dit unieke moment om je grenzen te verleggen door de wereld van de bijen onder de knie te krijgen. Een kans om de zelfbeheersing van uw team te ontwikkelen en hun perceptie van obstakels te veranderen.

Verrassende culinaire workshops

Proef van de regionale smaken tijdens gastronomische workshops op maat: ontdek de voordelen van het Bretoense zeewier, van het plukken tot op het bord. Maak ook kennis met atypische workshops zoals de Escape Cook of de Rallye Gourmand, die uw smaakpapillen zeker zullen bekoren.

Een echt authentiek en verbazingwekkend moment!

Een moment van ontspanning

Wilt u uw gasten een boost geven? Lachyoga en yoga op een paddleboard zijn twee manieren om op natuurlijke wijze stress te verminderen en je zen-houding te verbeteren.

Leuke en sportieve uitdagingen

Creëer echte teamcohesie door ongebruikelijke uitdagingen aan te gaan. Doe mee aan het spel van de Ridders van de Ronde Tafel in Brocéliande of ontdek coastering in Jersey. Mix al je zintuigen, van fysiek tot mentaal.

Laten we samen uw evenementen nieuw leven inblazen!

Contact :
Géraldine Le Meur
Verantwoordelijke Cliënteel ‘Business & Vrije Tijd’
+ 33 (0)2 23 23 01 96
geraldine@westcapades.com  
www.westcapades.com
Instagram : @westcapades_travel
Facebook : Westcapades
Linkedin :  Westcapades