Event Destinations

Jul 5, 2022, 12:21
Een gerenoveerde locatie vol leven en karakter, in het hart van Beaune

Een gerenoveerde locatie vol leven en karakter, in het hart van Beaune

11 mei 2022

In het hart van Beaune, tegenover de wallen en op slechts een steenworp afstand van de beroemde Hospices, opent de Hostellerie Cèdre & Spa Beaune***** voor u de deuren naar de Franse manier van leven, een charmante mix van elegantie, welzijn en gastronomische ervaringen.

Het etablissement, genesteld in een groene tuin, biedt 40 gepersonaliseerde kamers en suites, een gastronomisch restaurant "Clos du Cèdre", een loungebar met open haard en een NUXE Spa in een prachtige gewelfde kelder.

De Hostellerie Cèdre & Spa, gelabeld als Authentic Hotel & Cruises, is de ideale plek om het culturele en oenologische erfgoed van de Bourgogne te ontdekken als onderdeel van een vakantie- of zakenverblijf.

Breng uw teams samen.
Organiseer uw professionele evenementen (studiedagen, seminaries, directiecomités, ...) in het hart van de Bourgogne en zijn wijngaarden. De Hostellerie Cèdre & Spa Beaune biedt drie vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 80 personen, afhankelijk van de gekozen configuratie.

Ze worden verlicht door daglicht, geven uitzicht op de tuinen en zijn uitgerust met een videoprojector, paperboard en natuurlijk een wifi-verbinding van hoge kwaliteit.

Geniet van de tijd die je samen doorbrengt.
Onze chef-patissier staat tot uw beschikking om hartige of zoete culinaire pauzes te bereiden, die buiten of rond de open haard geserveerd worden, afhankelijk van het seizoen. Onze chef-kok Jordan Billan en zijn team, onlangs bekroond met een ster in de Michelingids, kunnen ook lunchcocktails of traditionele maaltijden bereiden volgens uw wensen en uw timing.

Verenig uw teams met incentives in de buurt.
De Hostellerie Cèdre & Spa ondersteunt u bij het opzetten van uw projecten dankzij zijn netwerk van partners, dat meerdere mogelijkheden biedt om de doelstellingen van uw evenement te bereiken:
-Breng levensgenieters samen: kooklessen, ontdekking van streekproducten, proeverijen,…
-Breng sportliefhebbers samen: fietsen, golfbaan met 18 holes, karten,…
-Zorg voor ongewone ervaringen: excursies in klassieke auto's, luchtballonvluchten,…

Contact:
Julie Dubos
+33 (0)3 80 24 36 39
events@cedrebeaune.com
www.cedrebeaune.com
Instagram : cedrebeaune
Facebook : Hostellerie Cèdre & Spa • Beaune
Linkedin : Hostellerie Cèdre & Spa • Beaune