Event Destinations

Apr 13, 2021, 10:24
Cecoforma en Seauton organiseren reizen naar het Belgische paviljoen op de wereldtentoonstelling in Dubai

Cecoforma en Seauton organiseren reizen naar het Belgische paviljoen op de wereldtentoonstelling in Dubai

18 februari 2021

Het is bevestigd: cecoforma en Seauton zijn de officiële bevoorrechte partners van het Belgische paviljoen op de wereldtentoonstelling in Dubai die plaatsvindt van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022.

Cecoforma en Seauton kwamen als winnaars uit een openbare aanbestedingsprocedure. Ze werden door BelExpo officieel aangesteld om reizen en incentives te organiseren voor individuen of ondernemingen die geïnteresseerd zijn om het Expo 2020 Dubai te bezoeken en het Belgische paviljoen en zijn vele bezienswaardigheden te ontdekken.

BelExpo heeft als taak België tijdens internationale tentoonstellingen in de kijker te zetten. Het zijn unieke gelegenheden om de Belgische stem, met inbegrip van zijn drie gemeenschappen en drie gewesten, te laten horen en onze vele troeven aan miljoenen bezoekers van over de hele wereld te tonen.

Cecoforma en Seauton zijn twee toonaangevende agentschappen in België en zijn gevestigd in Luik, Brussel en Leuven. Afgelopen september hebben deze bedrijven officieel hun krachten gebundeld om samen met het in Luik gevestigde Dynamic een groep te vormen die op internationaal niveau actief is.

Deze samenwerking met het Belgische paviljoen is voor de twee partners een nieuwe kans om samen aan de organisatie van een belangrijk evenement in het buitenland te werken. Daarbij kan cecoforma zich beroepen op zijn ervaring. Het agentschap beheerde namelijk het Europese paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling van Shanghai in 2010.

Maar dit project is in de eerste plaats een kans voor de groep om haar expertise op het gebied van het organiseren van zakenreizen te tonen. Naast het communicatieve aspect beschikt Seauton ook over erkende en meermaals bekroonde knowhow binnen de MICE-sector (Meetings – Incentives – Congresses & Events).

“Voor cecoforma en Seauton is de samenwerking met het Belgisch Commissariaat-generaal voor de Internationale Tentoonstellingen een erkenning van onze knowhow”, zegt Stéphan Uhoda, eigenaar van cecoforma en Seauton. “We hebben kantoren in Luik, Leuven en Brussel en zijn dan ook trots om België in al zijn diversiteit te vertegenwoordigen.”