Event Agencies

Dec 2, 2022, 17:04
Marketingboetiek Studio Copain lanceert eigen magazine

Marketingboetiek Studio Copain lanceert eigen magazine

20 september 2022

Studio Copain, de digital marketingboetiek van oprichter Floris Benoit (ex-Mediahuis), lanceerde vorige week het eerste nummer van het nieuwe magazine ‘Copain’, een magazine over marketing, media en merken.

TIPS & TRICKS
Het eerste magazine omvat een pak recente cases en testimonials maar ook een interview met Mediahuis-CEO Gert Ysebaert over mensgericht ondernemen.

“’Copain’ is het geprinte verlengstuk van alles waar we bij Studio Copain warm van worden: digital marketing, opvallende campagnes, tips & tricks om je mediaplan te optimaliseren, growth hacking, …. en telkens met de nodige aandacht voor duurzame relaties met leveranciers, klanten, ons team en de planeet“ aldus Floris Benoit.

INSPIRATIE-EVENT
Het nieuwe magazine werd vorige week, donderdag 15 september, gelanceerd in het bijzijn van zo’n 170 partners, klanten en ambassadeurs tijdens de eerste editie van ‘Club Copain’. Club Copain is het nieuwe inspiratie-concept van Studio Copain.

“We zijn als jonge start-up dagelijks dankbaar van de kansen die we krijgen van bedrijven zoals Mediahuis, Bel & Bo, Stad Brugge, Kursaal Oostende en Jim Beam. We vonden het dan ook hoog tijd om al onze klanten, zowel de lokale als nationale merken, uit te nodigen en een feestje te geven als bedanking!”

VANAF NU VERKRIJGBAAR
Het ‘Copain’-magazine is gratis online te bestellen via www.studiocopain.be en wordt gratis thuisgeleverd.

CONTACT
Floris Benoit – Aanvoerder Studio Copain
0498 12 56 11 – floris@studiocopain.be