Event Agencies

Apr 29, 2024, 16:04
Mooie klanten voor Made By Event

Mooie klanten voor Made By Event

30 november 2015

Evenementenbureau Made By Event is nog geen jaar bezig maar heeft al heel wat tevreden klanten. Made By Event is een full-service event agency. Wij organiseren evenementen en leveren tegen de scherpste tarieven de beste hosts en hostessen. Daarnaast ontwikkelen en bedenken wij creatieve concepten voor de eventsector.

“We hebben in korte tijd al heel veel leuke opdrachten voor mooie klanten mogen verzorgen. Bijvoorbeeld voor Diedjes, Konvert, en Herbalife.”

Nadège: “we nemen elke opdracht en opdrachtgever even serieus. Daarnaast zijn we heel erg trots op alle hosts en hostessen die zich zo hard inzetten voor Made By Event”.

Zoekt u de beste en leukste hosts en hostessen voor een warme welkom op uw event ? Bij Made By Event bent u zeker aan het juiste adres.

Nieuw webdesign voor Made By Event

Hostessen- en evenementenbureau Made By Event heeft een nieuw webdesign: neem snel een kijkje op www.madebyevent.be.

Over Made By Event

Made By Event is een hostessen- en evenementenbureau uit Kortrijk. Het personeel is werkzaam als host en hostessen, model, promotie medewerker of cateringmedewerker. Dit op uiteenlopende events zoals recepties, congressen, sportevenementen, concerten, gala’s tot modeshows en promotieactiviteiten.

www.madebyevent.be