Event Agencies

Apr 19, 2024, 3:16
Go.Live organiseerde het virtueel verjaardagsevent van ingenieursvereniging ie-net.

Go.Live organiseerde het virtueel verjaardagsevent van ingenieursvereniging ie-net.

09 maart 2021

Ingenieursvereniging ie-net bestaat 5 jaar. Het eventteam van Go.Live organiseerde eind januari een volledig online evenement om deze verjaardag te vieren en te klinken op het nieuwe jaar.

De genodigden van ie-net konden zondag 24 januari online deelnemen aan een interactief ochtendprogramma dat hen live gebracht werd vanuit de studio in Aartselaar. Algemeen ie-net-directeur Nancy Vercammen en presentator Maarten Vangramberen blikten terug op de voorbije 5 jaar en gaven meteen ook een vooruitblik op de toekomst van ie-net.

Die blik op de toekomst werd verder belicht door keynote-spreker Peter Hinssen: ingenieur, technologieondernemer en auteur van onder meer “The New Normal” (“Digitaal is het nieuwe normaal”). In een boeiende uiteenzetting gaf hij zijn visie op ondernemen en leven in deze digitale tijden. 

Na afloop van de keynote konden alle genodigden thuis, samen met de virtual bartender van Go.Live, het recept uit de keuken van Lidl navolgen voor de Red Cheeks cocktail.

Deze drink was meteen ook de overgang naar het volgende programma-onderdeel: ‘de slimste ingenieur’. Alle genodigden konden live deelnemen aan deze wetenschapsquiz: een virtuele quiz waarbij Go.Live inspiratie haalde bij de ie-net-jongeren die jaarlijks deze quiz organiseren in Technopolis.

De uiteindelijke winnaar van de quiz kreeg een staycation aangeboden: een zorgeloze thuisvakantie inclusief butlerservice.

Het event werd afgesloten met een spetterend digitaal vuurwerk. Het bestuur en de leden van ie-net waren het achteraf unaniem eens dat deze online experience een volwaardig nieuwjaars- en verjaardagsevent was.