Event Agencies

Mar 29, 2024, 13:03
Artificiële intelligentie ten dienste van foto-activaties

Artificiële intelligentie ten dienste van foto-activaties

09 juni 2020

De eventsector vindt zichzelf opnieuw uit, en foto-activaties vormen hierop geen uitzondering. Daarom heeft Priintr een aanpasbaar digitaal platform ontwikkeld waarmee, dankzij artificiële intelligentie, mensen via een selfie geïntegreerd kunnen worden in een omgeving met gepersonaliseerde branding.

QRCode 1591297951481Als voorsmaakje kan je al meteen aan de slag met de demoversie: pimp your selfie (https://myselfie.priintr.com/e/eventnews of scan de QR-code). Met een paar klikken bevindt u zich op de voorpagina van uw favoriete tijdschrift of maakt u een « I support event industry » profielfoto.

Het geautomatiseerde knippen maakt het ook mogelijk om, met behulp van selfies, collega's of vrienden op dezelfde foto te herenigen. De gebruiker maakt zijn selfie, en hij nodigt een vriend uit om hetzelfde te doen. Eenmaal voltooid, worden de twee herenigd op dezelfde afbeelding. Deze afbeeldingen kunnen ook worden gepubliceerd op een HTML-stream voor schermweergave.

U heeft het begrepen: uw verbeelding is de enige limiet: animeer een wachtrij door met een QR-code originele foto’s te creëren, zorg voor een virtuele deelname aan een geannuleerd evenement, breng collega's samen in virtuele teambuilding of maak – binnen de ruimte van een afbeelding - opnieuw verbinding met professionele of privécontacten.