Event Agencies

Sep 21, 2020, 8:39
ASC plaatst Voice aan het roer van zijn digitale communicatie

ASC plaatst Voice aan het roer van zijn digitale communicatie

24 januari 2020

Voice heeft de digitale communicatie voor ASC binnen gehaald. Het label voor duurzame en verantwoorde viskweek vertrouwt op Voice om vorm te geven aan zijn communicatie op sociale netwerken en om op die manier het BtB en BtC publiek te sensibiliseren.

Aquaculture Stewardship Council (ASC) is een wereldwijde non-profitorganisatie met een label- en certificatieprogramma voor verantwoorde en duurzame viskweek. De organisatie heeft als missie om van de aquacultuur een ecologisch duurzame en maatschappelijk verantwoorde sector te maken. Producten die door ASC gecertificeerd zijn herkent men aan het ASC-logo, en vind je terug in tal van supermarkten en restaurants. De uitdaging bestaat erin de visproductie op het juiste peil te houden en tegelijk onze oceanen, meren en rivieren te beschermen tegen schadelijke gevolgen van onverantwoorde aquacultuur (overbevissing, watervervuiling, slecht terreinbeheer, bedenkelijke werkomstandigheden …).

ASC koos voor de #InTrustWeTrust-aanpak van Voice, die bijdraagt tot een sterkere relatie met klanten en stakeholders.

Om de doelstellingen van ASC te ondersteunen, zal Voice campagnes voeren die de naambekendheid van het label en de betrokkenheid met de consumenten helpen verhogen, via innovatieve en creatieve communicatiecampagnes en -strategieën op de sociale netwerken van ASC (Facebook, Instagram, LinkedIn) op de Europese markt, en in het bijzonder van de Belgische, Franse, Nederlandse en Duitse. Daarnaast werd Voice ook gevraagd een SEO-audit uit te voeren van de website www.asc-aqua.org.