Event Agencies

Jul 11, 2020, 6:47
TTPE daagt je uit voor de Happiness Challenge

TTPE daagt je uit voor de Happiness Challenge

30 oktober 2019

To The Point Events hecht veel belang aan gelukkige werknemers. Zo stelde het agentschap een Chief Happiness Officer aan, die zich focust op het werkgeluk van het team. Maar nu wil men deze happiness ook uitdragen naar andere bedrijven. Maak kennis met de Happiness Challenge!

Het principe is heel eenvoudig: iedereen die de uitdaging aangaat en zich inschrijft, krijgt 20 e-mails met 20 korte opdrachten die 20 keer een lach op het gezicht toveren… “Wie meer plezier wil op het werk, en hier een dagelijkse gewoonte van wil maken, kan zich eenvoudig inschrijven“, zegt Chief Happiness Officer, Anouck Ponsard. “We geloven dat gelukkig zijn ‘in het kopke’ zit en je hier zelf actief aan kunt werken. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, en dat maakt ‘gaan werken’ dus voor iedereen aangenamer.”

Het doel is om werknemers via kleine dingen gelukkiger te maken, zodat zij op hun beurt, klanten gelukkig kunnen maken. “Het maakt je bewuster van het geluk dat in kleine dingen schuilt”, aldus Anouck. “Het zijn positieve triggers om een positieve mindset te stimuleren. En zo wordt ook de omgeving geïnspireerd.”

Ga nu de Happiness Challenge aan

Meer van To The Point Events :