Event Agencies

Apr 27, 2024, 1:53
Zing Kerstmis: een unieke, verbindende activiteit

Zing Kerstmis: een unieke, verbindende activiteit

02 oktober 2019

Vrees niet… Het is niet de bedoeling dat u voor uw volgende teambuildingactiviteit van deur tot deur ‘Stille nacht’ zal gaan zingen om de kleuren van uw bedrijf uit te dragen en tegelijkertijd ook wat drinkgeld te verdienen… Als muziek de zeden verzacht, dan kan het samen creëren van een Kerstlied, op basis van de eigen waarden en die van het bedrijf, zorgen voor een ontegensprekelijk verbindend effect. Zeker in de kerstperiode, waar delen vaak centraal staat. Dit is precies wat Music4Biz u aanbiedt.

Indien u uw kerst- of eindejaarsactiviteit nog niet gereserveerd heeft, dan is het hoog tijd… Met Music4Biz, biedt Ahmed Fenidek (auteur, componist, artiest en corporate consultant) u een teambuildingactiviteit aan waarbij de medewerkers moeten samenwerken om een bedrijfslied te creëren. Door het grote succes van deze activiteit, voorziet hij nu ook een afgeleide versie voor de eindejaarsfeesten.

Uw medewerkers, die worden onderverdeeld in teams, herschrijven een bestaand kerstlied of gieten een ‘kerstsausje’ over een zelf gekozen nummer. Dit doen ze door hun eigen waarden te combineren met die van het bedrijf, maar ook met specifieke kerstwaarden zoals delen en gemeenschappelijkheid. Kortom, een leuke, verrijkende activiteit, die niet intimiderend, voor iedereen toegankelijk en vooral verenigend is. Iedereen zal bijdragen aan het schrijven van het lied, wat resulteert in een gevoel van trots en een mooie herinnering. Bovendien vereist deze activiteit geen speciale infrastructuur of grote investeringen.

Dit lied wordt het hoogtepunt van uw kerstfeest en sluit het harde werk van een heel jaar op briljante wijze af. Maar het lied kan ook dienen voor het lanceren van een nieuw jaar, dat vreugde, opgewektheid en een goed humeur belooft. Laat de verbindende magie van Kerstmis werken...

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Music4Biz.             

Meer van Music4Biz :