Event Agencies

Mar 19, 2024, 3:09
Team TTPE verwent 17.338 People Of Tomorrow

Team TTPE verwent 17.338 People Of Tomorrow

05 september 2019

Voor het achtste jaar op rij mocht het team van To The Point Events de internationale gasten van Tomorrowland verwennen. Niet minder dan 17.338 mensen namen deel aan Discover Belgium, Belgian Journey, Invited Antwerp en de Detox Days. Net als de voorbije jaren was de missie om de internationale gasten te laten proeven van alles wat België te bieden heeft.

4800 gasten, komende uit 71 verschillende landen, trokken ook dit jaar op de 2 donderdagen voor het festival naar Antwerpen. Tijdens de Belgian Journey konden de bezoekers genieten van de cultuur die de havenstad te bieden heeft en de Belgische gastronomie ontdekken. Zo kon men proeven van Belgische bieren & chocolade en friet-stoofvlees, een vlag van zijn eigen land ophalen en een foto-postkaart laten maken voor de prachtige architectuur. 

Om de 15de verjaardag van Tomorrowland extra in de verf te zetten, waren er dit jaar tal van secret activities te winnen. Zo kon men een exclusief harpconcert in de binnentuin van de kathedraal bijwonen, van een diamantcocktail in DIVA genieten, de tot leven gewekte, officiële trailer in de Erfgoedbibliotheek herbeleven, of een dessert eten in het Tastes of the World Restaurant van Tomorrowland, Mesa.

Na deze ontdekkingstocht waren de gasten welkom aan de voet van het MAS om Antwerp Invited op gang te trappen. De ideale pré-party om samen met 10.000 Antwerpenaren het Tomorrowland-feestgedruis te starten.

Als vaste partner van 's werelds bekendste festival, stond To The Point Events na afloop van het festival ook in voor de organisatie van de Detox Days in de plantentuin van Meise, een concept waar healthy food, massages, yoga workshops, gelaatsverzorgingen en relaxen centraal stond.

Altijd welkom

Op zoek naar een echte partner voor jouw events? Contacteer team To The Point Events; op vrijdagnamiddag kan je er trouwens terecht in het ‘Creative Café’ voor een vrijblijvende kennismaking… wel even aanmelden bij Anouck, onze immer vrolijke Chief Happiness Officer.

Meer van To The Point Events :