Event Agencies

Jun 4, 2023, 1:50
Positieve energie voor de medewerkers van BPC

Positieve energie voor de medewerkers van BPC

17 mei 2019

Bouwonderneming BPC draagt het persoonlijk welzijn van zijn personeel hoog in het vaandel. To The Point Events kreeg de opdracht om deze boodschap aan het volledige personeel over te brengen tijdens een Energy Day.

BPC hecht heel wat belang aan het investeren in zijn medewerkers. Na de succesvolle Safety Day in 2017 vroeg BPC aan To The Point Events om dit jaar opnieuw een themadag te organiseren, ditmaal rond persoonlijk welzijn. Dit resulteerde in de Energy Day, die plaatsvond in het Mons International Congress Xperience (MICX) te Bergen.

De dag begon uiteraard met een gezond ontbijt, waarbij de deelnemers hun eigen sapjes konden mixen op één van de mixfietsen. Na een gezamenlijke opwarmingssessie – op de tonen van Queen’s “We Will Rock You” – verspreidden de 400 werknemers zich naar de verschillende workshops.

Een eerste workshop stond in het teken van groepsdynamiek en zich goed voelen binnen een team. In een slecht functionerend team kan er immers heel wat energie verloren gaan. De deelnemers leerden dan ook om in diverse situaties op een gepaste manier te communiceren en zo de krachten van het team optimaal te benutten.

Een workshop rond gezonde voeding zette de deelnemers aan om bewuster te gaan eten. De workshop rond slapen gaf een reeks tips & tricks voor een betere nachtrust. Ten slotte was er ook een kennismaking met een aantal sporten zoals schermen, boksen en er was ook yoga en massage voorzien. 

Als afsluiter gaf Arnout Van den Boscche nog een ludieke keynote. Hij sprak o.a. over het werken in team en burn-outs. De deelnemers keerden terug naar huis met een goedgevulde rugzak vol nuttige tips. De klant was positief verrast, want de eerder ‘softe’ workshops werden heel goed opgepikt door de toch wel stoere mannen en vrouwen van de bouwfirma.

Ook interesse in een gethematiseerde dag voor uw personeel zoals een Safety Day, een Digital Day, een Happiness Day, …? Contacteer To The Point Events. Zij hebben een ruime ervaring in de creatie van dergelijke formats op maat van uw bedrijf.

Meer info: www.tothepointevents.be of 011 39 70 80

Meer van To The Point Events :