Event Agencies

Mar 29, 2024, 14:42
Exception2 zet in op ecologie
Gebruikte foto is in samenwerking met New Alternative

Exception2 zet in op ecologie

15 januari 2019

People agency Exception2 heeft intussen al meer dan 30 jaar ervaring in het voorzien van VIP-hostesses en promoboys. Opvallend is dat het agentschap in zijn activiteiten erg veel belang hecht aan ecologie en duurzaamheid.

Beschikbaarheid, stiptheid en een goed humeur zijn belangrijke kernwaarden voor het agentschap Exception2 en al zijn medewerkers. Maar ook ecologie is een waarde die het bedrijf al jarenlang hoog in het vaandel draagt. Zo voorziet men diverse maatregelen om de CO2-uitstoot, het energieverbruik en de afvalproductie in de gebouwen te verminderen. En ook de medewerkers worden regelmatig bewust gemaakt van hun ecologische voetafdruk in het kantoor en bij hen thuis.

Bij Exception2 probeert men de verplaatsingen tot een minimum te beperken. De vaste medewerkers werken standaard van thuis en zijn 1 dag per week aanwezig op kantoor. De kantoorruimte wordt op die momenten verhuurd, voor een efficiënte bezetting. De administratie van Exception2 verloopt ook volledig digitaal en online. Klanten en medewerkers worden dus niet met een hele papierstapel geconfronteerd.

Intussen zijn de uniformen van de mensen in het veld aangepast, zodat deze niet meer naar de droogkuis hoeven, maar gewoon gewassen kunnen worden bij de dagelijkse kledij. De People bewaren deze ook bij hen thuis, zodat men hiervoor niet speciaal een extra verplaatsing hoeft te maken.

Exception2 wil op ecologisch vlak dus een voortrekker zijn. Heel wat klanten – die eenzelfde visie delen – reageren alvast heel enthousiast op dit initiatief.

www.exception2.be

Meer van Exception2 :