Event Agencies

Jun 27, 2019, 8:06
Nieuw kantoor voor Silver Tie Gent

Nieuw kantoor voor Silver Tie Gent

04 januari 2019

Silver Tie, het uitzendkantoor in de hospitality- en eventsector, is afgelopen zomer verhuisd naar een nieuwe locatie in Gent. Met deze verhuis naar een toplocatie is het bedrijf klaar om verder te groeien.

Silver Tie is het kantoor voor jonge dynamische mensen die willen werken als hostess, bedieningsmedewerker, promo medewerker, keukenmedewerker,… Het bedrijf – dat 20 vaste medewerkers en 500 flexibele medewerkers telt, is aan een serieuze opmars bezig. Het werd dan ook tijd voor een “big move” naar een nieuwe toplocatie in Gent. Het oude kantoor op de Sint-Kwintensberg werd ingeruild voor nieuw ruim pand op de Charles De Kerchovelaan.

De nieuwe thuisbasis van Silver Tie Gent beschikt over alle nodige faciliteiten. Zo worden studenten nu ontvangen in het Members House. Ook de interne opleidingen kunnen voortaan plaatsvinden in de eigen trainingsruimte die werd verbouwd tot een heuse belevingsruimte.  Deze ruimte kan bovendien ook gehuurd worden door externe bedrijven. Zo organiseert Vega Wine Club hier dit najaar enkele wijndegustaties “puur wijn proeven”.