Event Agencies

Jun 4, 2023, 3:11
Eén weekend, twee keer feest bij To The Point Events!

Eén weekend, twee keer feest bij To The Point Events!

13 december 2018

Van 16 tot 18 november was Hangar58, de unieke evenementenlocatie in Bokrijk, dé thuisbasis van To The Point events. Twee events op één weekend. Eén locatie, en toch anders!

Op vrijdag kwamen meer dan 850 Limburgse ondernemers samen tijdens Het Feest van de Ondernemer. De uitdaging? Het alom bekende netwerkevent in een nieuw, fris jasje steken. To The Point Events tekende als architect de krijtlijnen van het nieuwe concept uit. Samen met Unizo Limburg, communicatiebureau Livid en Marcells Journey ontwikkelden ze een vernieuwd concept. Het resultaat mocht er zijn. Met “Beken kleur” wervelde een nieuwe wind door het event. In het voortraject werden meer dan 750 kleurprofielen aangemaakt door de gasten en werd er gretig online gecommuniceerd over het concept. Op het evenement schuimden de bezoekers de diverse standen af: van niche ninja tot profetische pionier. Ze kregen er meer informatie over hun profiel: Wat typeert deze kleur? Wat is de favoriete muziek van dit type persoon, en zo verder…

Op zondagmiddag was het de beurt aan ‘Hans Anders’. Voor hun personeelsfeest deden ze opnieuw een beroep op To The Point Events. Personeelsfeest op zondagnamiddag? Jazeker! Speciale feestbussen werden ingezet om de meer dan 350 werknemers vanuit alle windstreken naar Genk te brengen. Ze arriveerden elk met hun persoonlijke ‘touch of red’. De namiddag werd afgesloten met een spetterend optreden.

Door de combinatie met Het Feest Van De Ondernemer zijn we erin geslaagd een mooie win-win situatie te creëren voor onze klanten. De basis ingrediënten van vrijdag werden behouden. Het geeft ons meer ruimte om creatieve elementen tot leven te brengen met het beschikbare budget waarbij we altijd de klant centraal stellen en de kwaliteit willen garanderen” aldus Bart Koninckx van To The Point Events.

https://www.tothepointevents.be/

Meer van To The Point Events :