Event Agencies

Jun 7, 2020, 4:25
Bent u klaar voor uw eigen bedrijfstrophy of teambuilding?

Bent u klaar voor uw eigen bedrijfstrophy of teambuilding?

10 oktober 2018

De maand september is een topmaand voor teambuildings. Naast de op maat samengestelde teambuildings voor kleinere groepen, organiseerde To The Point Events voor het negende jaar op rij de Chambers Trophy, het grootste teambuildingevent van Limburg, in opdracht van VOKA – Kamer van Koophandel Limburg.

Chambers Trophy ging goed faut

Op de unieke mijnsite be-MINE in Beringen streden 128 teams voor de top 3 waarbij durf, snelheid, kracht en teamwork centraal staan. ‘De Eeuwige Siesta’ (P&V Elektrotechniek) ging aan de haal met de overwinning, ‘De Snelle Eddy’s’ (Belgian Cycling factory) eindigden op de tweede plaats en ontvingen van Carglass een tegoedbon voor een teambuilding bij toffeteambuildings.be. De ‘Patsers in business’ (Foederer  DFK) volgden op plaats drie. De girl power-prijs voor het beste vrouwelijke team ging naar de dames van Mensura.

Traditiegetrouw moesten ook de VIP’s zich bewijzen en konden ze extra punten sprokkelen voor hun teams door hun durf te tonen tijdens een vuurproef. De avond werd afgesloten met een faute party: van polonaise tot de macarena.

Deze format als bedrijfstrophy voor uw bedrijf? Contacteer ons!

Beleef het in de aftermovie : https://vimeo.com/290454294

Toffeteambuildings.be: kies uw volgende teambuilding

In tijden van burn-outs, strakke deadlines en een steeds belangrijker wordende work-life balance hechten veel bedrijven meer en meer belang aan welzijn op het werk. Een teambuilding komt niet enkel de werksfeer ten goede, maar ook de bedrijfsactiviteiten genieten hier positief van mee. Lachen helpt! Leer jouw collega’s kennen op een andere manier en in een andere omgeving. Een gerichte investering in uw personeel is van goudwaarde voor een bedrijf.

Vertrouw daarbij op onze ervaring. Ga voor een bedrijfstrophy of kies uit een waaier aan zorgvuldig geselecteerde mogelijkheden op www.toffeteambuildings.be . Wij inspireren en ontzorgen u; één contactpersoon, één factuur: een one-stop totaaloplossing.

Meer van To The Point Events :