Event Agencies

Sep 19, 2020, 4:38
The Oval Office geeft het imago van Jobat een zetje

The Oval Office geeft het imago van Jobat een zetje

20 juni 2018

Met een brede imagocampagne in een nieuwe, frisse stijl zet The Oval Office het nummer-één rekruteringsplatform in België Jobat.be weer helemaal in de markt. Want soms moet je er gewoon voor gaan.

Tijd om iets nieuws te proberen

Sabrina Pinxten, Product & Communicatie Manager bij Jobat Media: "We vinden het belangrijk om onze communicatie geregeld tegen het licht te houden. Jobat.be is al jaren de grootste jobsite van het land en staat bij werkzoekenden en werkgevers bekend als een betrouwbare partner. Toch zijn we niet blind voor opkomende sociale jobplatformen en vonden we het tijd voor een vernieuwde aanpak. " 

The Oval Office ontwierp een campagne die de betrouwbaarheid van Jobat.be koestert, maar ook voor een nieuwe dynamiek zorgt. Het eerste wat opvalt is de nieuwe, frisse visuele stijl met vrolijke kleuren. De radiospots kregen ook een nieuwe jingle.

Gewoon voor gaan: op TV, radio, print en social

De centrale boodschap van de campagne is dat je er soms gewoon voor moet gaan, voor die job van je leven. De TV-spots tonen verschillende situaties waarin je een zetje kan gebruiken. Een zetje om los te laten, iets nieuws te proberen of om hoger te mikken.

In de printadvertenties werkt The Oval Office met ‘eyeopeners’ als voorzetjes, dingen die even doen nadenken. Over de balans tussen werk en privé, over het inzetten van je talenten, over je ambities en waardering. En in de radiospots wordt de aandacht gegrepen door met de nodige humor mensen te laten horen die ervoor zijn gegaan. Mensen die zijn gesprongen door van job te veranderen. 

Credits

Client: Sabrina Pinxten (Jobat Media)
Account team: Evy Donse, Mieke Fonck, Charlotte Vandeperre
Creative: Marc Kockelkorn
Radio producer: Het Geluidshuis
TV producer: Sputnik Media 

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :