Event Agencies

Sep 15, 2019, 18:47
The Oval Office leidt Havenfeest van Brussel met 35.000 bezoekers in goede banen

The Oval Office leidt Havenfeest van Brussel met 35.000 bezoekers in goede banen

30 mei 2018

Voor de organisatie van haar tweejaarlijkse Havenfeest rekende de Haven van Brussel dit jaar op live communicatiebureau The Oval Office. Dit massa-evenement vond plaats langs het kanaal van Brussel, op een site van bijna 10.000 m². Het werd een extra feestelijke editie, naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de Haven van Brussel en dankzij 35.000 enthousiaste bezoekers, de allereerste Brussels Port Run en een closing party met DJ-set vanop een vliegend podium.

De haven beleven met tientallen activiteiten

35.000 bezoekers kwamen de haven van Brussel zondag 20 mei ontdekken of herontdekken. Onder een stralende zon kregen ze de kans om alle facetten van de haven te beleven aan de hand van talrijke gratis activiteiten.

De Heembeekkaai was er voor gezinnen, met natuurlijk een bezoek aan enkele historische schepen, maar ook boottochten over het kanaal, een grimestand, demonstraties met reddingshonden, informatiestands en installaties van Defensie, indrukwekkend spektakel door Flyboard Vlaanderen en tal van andere activiteiten op en langs het water. Op het Bécodok ging het er nog avontuurlijker aan toe. Van een klimmuur met deathride en een apenbrug over het kanaal tot een Skywatch die bezoekers een indrukwekkend uitzicht op de hoofdstad gaf.

Eerste Brussels Port Run en closing party

The Oval Office koos ervoor om het Havenfeest voor het eerst te verruimen en te verjongen. Daarom organiseerde het de eerste editie van de Brussels Port Run, een estafettewedstrijd door het havengebied. En de dag werd afgesloten met een closing party met een apero zone en DJ Compuphonic die het publiek aan het dansen bracht vanop een hangend podium boven het kanaal.

Live + communication

The Oval Office leidde het publieksevenement van a tot z in goede banen. Het stond in voor de volledige logistiek van het evenement, maar ook voor de sponsorshipdeals en het managen van meer dan 40 partners. Ook alle eventcommunicatie en de website werden door het agentschap ontworpen en ontwikkeld. De mediacampagne bestond uit out-of-home, social advertising, radiospots en printadvertenties via partnerships met Franstalige en Nederlandstalige media.

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :