Event Agencies

Sep 19, 2020, 4:46
The Oval Office dagelijks on the road met de Federal Truck

The Oval Office dagelijks on the road met de Federal Truck

26 april 2018

Al ruim tweeënhalf jaar coördineert The Oval Office in opdracht van de Kanselarij van de Eerste Minister tientallen verschillende live + communication campagnes voor de Federal Truck. Deze educatieve vrachtwagen doorkruist het land om een dialoog te creëren tussen de federale overheid en de Belgische bevolking.

Van Aarlen tot De Panne, langs Dilbeek of Seneffe; de Federal Truck rijdt van stad tot stad om de rol van verschillende federale openbare diensten onder de aandacht te brengen. Door middel van creatieve en op maat ontworpen campagnes, brengen onder meer de FOD’s Economie, Werkgelegenheid, Binnenlandse Zaken of Volksgezondheid gevarieerde thema’s tot bij verschillende doelgroepen.

Voor elk van deze acties voorziet The Oval Office een aangepaste route en zowel communicatie als animaties op maat. De vrachtwagen is zo al getransformeerd in de look & feel van campagnes als Beldonor, Mad about Belgium, Be Proud, Erasmus+, de Week van het Geld en nog vele andere.

De Federal Truck in cijfers

In het eerste campagnejaar 2015 is de Federal Truck 26 keer uitgereden voor 2 verschillende campagnes. Goed voor 2.467 bezoekers. Het jaar nadien werd de Truck al 138 keer ingezet voor 13 verschillende campagnes en 13.824 bezoekers. En in 2017 groeide dat aantal verder aan tot 25.248 bezoekers, verspreid over 141 acties voor 10 campagnes. Dit jaar wordt dezelfde trend voortgezet.

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :