Event Agencies

Apr 25, 2024, 21:03
Het mooiste maak je samen met To The Point Events

Het mooiste maak je samen met To The Point Events

07 maart 2018

Al meer dan 90 jaar staat Vandersanden Group als een echt familiebedrijf, gedreven door innovatie en klantgerichtheid. Samenwerken met Vandersanden Group betekent opgenomen worden in de grote Vandersandenfamilie: ze luisteren naar hun klanten en begrijpen hun behoeften. To The Point Events deed net hetzelfde voor hun tweedaags evenement en verwelkomde Vandersanden Group tot zijn klantenportefeuille. 

Samen met het eventteam van Vandersanden Group werkten ze achter de schermen aan een onvergetelijk tweedaags evenement. Een evenement dat Vandersanden ademde. Een evenement met een fraai samenspel tussen To The Point Events, De Soeverein Lommel en 10-tallen leveranciers. Samen gaf men een nieuwe definitie aan het begrip thuiskomen.

De klanten en werknemers van Vandersanden Group kwamen voor dit evenement samen thuis in de Souverein te Lommel. Via de history lane in de inkomhal, kwamen de gasten in de woonkamer, waar ze van de ene verrassing in de andere vielen. Het internationale gezelschap werd verwend met verschillende hoogstaande acts en verfijnde catering. Naast de grote woonkamer, onthulden we doorheen de avond de diverse kamers van het Vandersanden-huis: de keuken, de speelkamer, de zithoek en de tuin. Elke kamer met zijn eigen herkenbare invulling.

De verrassing was compleet bij het verschijnen van het alomgekende Scala & Kolacny Brothers. Zij brachten de feestavond op gang, om vervolgens af te sluiten met een optreden van The Soulbrothers en dj Ward.

Het mooiste… dat maak je samen!

www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :