Event Agencies

Sep 20, 2019, 15:51
The Oval Office gaat live voor BNP Paribas Fortis

The Oval Office gaat live voor BNP Paribas Fortis

08 februari 2018

Interne live + communication campagne voor 17.000 medewerkers

BNP Paribas Fortis koos The Oval Office voor de creatie en uitwerking van een bankbrede, interne communicatiecampagne. Het bureau beantwoordde de briefing met een strategische en creatieve live + communication aanpak. 

De campagne rond "klantgericht denken en doen" werd gelanceerd naar aanleiding van International Thank You Day op 11 januari en verliep in twee fases. Op 10 januari werden de maar liefst 17.000 medewerkers van de bank door de directie bedankt voor hun inzet en enthousiasme. Een reeks straffe live belevingen ondersteund door digitale en video communicatie, hebben deze "Thankathon" vorm gegeven. 

Op 11 januari was het de beurt aan de klanten. De hele dag lang bedankte de bank hen met een top topical TV spot (gecreëerd door Publicis) en via zo'n 42.000 persoonlijke telefoontjes. The Oval Office zette een roadshow op langs 63 kantoren in het hele land, waarbij klanten werden verrast met een hapje en drankje aan één van de 20 food trucks.  

In de komende maanden wordt de campagne verder opgebouwd. Storytelling op basis van authentieke getuigenissen van medewerkers en klanten staat hierbij centraal. 

Eerder werkte het bureau al geslaagde brand experiences uit voor Hello4You, de jongerenrekening van BNP Paribas Fortis. 

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :