Event Agencies

Jun 7, 2020, 5:11
To The Point Events verwelkomt 3000 festivalgangers tijdens Belgian Journey in Brussel

To The Point Events verwelkomt 3000 festivalgangers tijdens Belgian Journey in Brussel

11 september 2017

Ook dit jaar werd Brussel weer helemaal ingenomen door de People of Tomorrow​.​ Dit jaar ​gebeurde het ​zelfs 2 keer​!​ ​To The Point Events begeleidde in opdracht van Tomorrowland de internationale festivalgangers ​in hun ontdekkingstocht door Brussel​, waar architecturale en culinaire troeven ​ontdekt werden. Een ideale gelegenheid om hen te laten kennismaken met ​onze​ biercultuur, de vele lekkernijen en de ongerepte parels van ​België​.

De Belgische hoofdstad werd voor 2 dagen omgetoverd in de vertrouwde​,​ magische Tomorrowland-stijl. Gewapend met stadsplan en voucherboekje, trokken 3​.​000 festivalgangers door de stad.

Op het programma?

Een bezoekje aan Visit Brussels waar ze de vlag van hun land konden ophalen, een degustatie van het Belgische gerstenat in het Delirium Café en een foto-postkaartactie op de Grote Markt. Op het Spanjeplein genoten ze van Belgische streekproducten: West-Vlaamse koekjes van Jules Destrooper, Oost-Vlaamse ​cuberdons en Limburgse vlaai. Uiteraard mochten ook dit jaar de frietjes met stoofvlees niet ontbreken. ​Tijdens de fameuze Belgian Party, ​op -een speciaal voor ons gereserveerde- Grote Markt, stoomden alle festivalgangers zich klaar voor het grote werk in Boom.

Tenslotte trok iedereen met bussen richting The Gathering, klaar voor een van de beste weekends van hun leven.
 
Proef van de unieke sfeer in onderstaand filmfragment.

www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :