Event Agencies

Apr 26, 2024, 2:22
EPO werd in een nieuw jasje gestoken!  EPO wordt EPONYM

EPO werd in een nieuw jasje gestoken! EPO wordt EPONYM

25 april 2017

In de 14 jaar sinds de oprichting van EPO kende het agentschap voor evenementencommunicatie belangrijke veranderingen: een sterke groei, een steeds completere ploeg met altijd bredere vaardigheden, een uitbreiding van de infrastructuur en de Europeanisering van de markt.

We liepen het gevaar ons DNA te verliezen.  Dus besloten we om dit voortaan gewoon extra in de verf te zetten.  Niet alleen met een sterke signatuur, maar ook door onze naam en onze grafische identiteit te veranderen.

BE THE UNEXPECTED.

132017epo site

Op deze basis werken wij aan de creatie van innoverende evenementen en ervaringen. We nemen het totale project voor onze rekening, van het creatieve uitdenken tot de uitvoering.  Onze methode, onze opvolging, ons proces en onze zorg voor detail garanderen onze klanten zowel proactief plannen als sterke reactiviteit en wij engageren ons bij iedere opdracht voor de volle 100%. Want wij willen enkel positieve verrassingen.

Vanaf maart 2017 zijn we niet meer EPO maar EPONYM.

Met steeds groeiend enthousiasme zullen de 15 medewerkers van het EPONYM-team de 5*-diensten leveren die onze klanten verdienen. Ons engagement, onze doortastendheid en onze aanwezigheid aan de zijde van deze klanten kunnen enkel nog verder groeien dankzij de trots die elk van ons voelt bij het dragen van onze nieuwe kleuren.

www.eponym.be