Event Agencies

Mar 28, 2024, 20:48
Grijp je kans. Neem plaats in The Oval Office

Grijp je kans. Neem plaats in The Oval Office

22 februari 2017

Altijd al stiekem gedroomd om plaats te nemen in The Oval Office? Dit is je kans! The Oval Office is een toonaangevend live communication bureau dat mensen merken laat beleven. We staan voor passie, creativiteit en no-nonsense en bouwen onze expertise uit rond onze mensen, zodat elk talent zich 100% kan ontplooien. Voor de versterking van ons event team in Gent zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste Account Manager Events.

1. Hoe kan je je kandidaat stellen voor de job?

Je bent gepassioneerd door alles wat met communicatie en evenementen te maken heeft en je hebt zelf al een paar sterke merkbelevingen op poten gezet. Dit is al een heel goede start. Maar om verkozen te worden leg je best nog een paar andere kwaliteiten voor.

  • Je beschikt over een master- of bachelor diploma en kan minstens 5 jaar relevante ervaring in de eventsector voorleggen.
  • Een briefing perfect vertalen naar een creatief Live Communication concept vormt voor jou geen issue.
  • Je bent een kei in het uitschrijven van dossiers en je beheert nauwgezet productiebudgetten.
  • Je weet klanten te overtuigen van het juiste concept en bouwt vervolgens een duurzame relatie met hen op door je ‘joie de travailler’.
  • Een team van Project Managers motiveren en begeleiden tijdens het volledige productieproces doe je met plezier.
  • Je bent commercieel sterk, service minded en werkt en denkt resultaatgericht.
  • Naast het Nederlands kan je je tevens goed uitdrukken in het Frans en Engels.

2. Hoe verlopen de verkiezingen?

Geen zenuwslopende primaries of voorverkiezingen. Je hoeft ook niet in debat te gaan met andere kandidaten of een speech te geven op de partijconventie.

Neen, je start je campagne door je kandidatuur te sturen naar het kiescollege via deze link.

Mogelijks wordt je dan uitgenodigd voor één of meer interviews met een paar kiesmannen. Na deze gesprekken wordt de kandidaat met de meerderheid van stemmen de nieuwe Account Manager Events elect en krijgt hij of zij een vaste zetel in The Oval Office. Succes!

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :