Event Agencies

Apr 20, 2024, 10:12
So Event partner van Liège Basket en Hansgrohe Superprestige

So Event partner van Liège Basket en Hansgrohe Superprestige

18 november 2016

Als partner van zowel Liège Basket als Hansgrohe Superprestige biedt So Event verschillende exclusieve formules om de wedstrijden van de basketbalclub en de vijfde editie van de veldrit in Francorchamps van op de eerste rij mee te maken.

Liège Basket

Als het klopt dat Liège Basket de slogan ‘Where Business Meets’ verdient, dan is dat ook en vooral te wijten aan de kwaliteit en gemoedelijkheid van de contacten waar de Luikse basketbaltopper borg voor staat. Als uitgelezen plaats van ontmoetingen en synergieën is Liège Basket uitgegroeid tot een niet te missen afsprakenforum van de economische en politieke actoren uit de hele regio.

Maak niet alleen kennis met de Hospitality formules, maar eveneens met andere formules die deel uitmaken van het geheel zoals Loges Prestiges All Inclusive, Espace VIP, Table champagne.

Hansgrohe Superprestige

Fan van cyclocross ? Afspraak op 3 december in Francorchamps voor de vijfde editie van de Hansgrohe Superprestige met deelname van de wereldtop uit het veldrijden.

Alle VIP-genodigden worden verwelkomd in het schitterende Hôtel de l’Eau Rouge dat zich vlak naast het parcours bevindt en een prachtig uitzicht biedt op de race en de aankomst aan de befaamde Raidillon.

Ontdek nu de verschillende Hospitality formules vanaf 80,00 € (excl. BTW) per persoon.

Meer info ?

Aarzel niet en neem nu contact op met So Event:

Sophie Ponsard - sp@so-event.be

+32 (0)4 222 02 00 

www.so-event.be

Meer van SO Event :

SO Event