Event Agencies

May 28, 2020, 23:22
To The Point events verhuist én breidt uit

To The Point events verhuist én breidt uit

07 november 2016

To The Point Events verhuist naar Corda Campus én breidt hun aanbod verder uit. Op 1 november deed To The Point Events haar intrede op de grootste bedrijvencampus van België. Hier wil het creatieve eventbureau haar business to business aanbod verder versterken.

Met een sterke focus op innovatieve events ​en ​teambuildings ​​wil To The Point Events het Belgisch bedrijvenlandschap ook in 2017 voorzien van dé hipste en meest exclusieve events. Met meer dan ​100 teambuilding​ ​concepten vindt zowel de sportieve als creatieve werkgever dé ideale activiteit voor zijn of haar team.

Met haar komst naar Corda Campus maakt To The Point Events deel uit van het ondernemersnetwerk op de site. De Corda Community bestaat uit maar liefst 192 innovatieve bedrijven die elkaar inspireren en boeien. ​"​Fijn om te zien dat een dynamisch en creatief eventbureau haar weg heeft gevonden naar onze high tech campus. We zijn ervan overtuigd dat ze heel wat straffe projecten kunnen realiseren voor bedrijven op én buiten de campus”, zegt Raf  Degens, algemeen directeur Corda Campus. 

To The Point Events is klaar om in 2017 nog een stapje verder te gaan. “Een nieuwe locatie met een uitgebreid netwerk en MICE-faciliteiten laat ons toe om een versnelling hoger te schakelen. Met tal van nieuwe, frisse ideeën en een uitgebreid teambuilding aanbod willen we, nog meer als vroeger, een totaalbeleving aanbieden aan ondernemend België’, zegt Bart Koninckx, Director To The Point Events.

Benieuwd naar de dynamische werkplek van To The Point Events? Spring gerust eens binnen op Corda Campus (Corda 1, verdieping 1) voor een lekkere kop koffie​! Dan bekijken we samen hoe we ook u kunnen ontzorgen in de creatie van uw droomevent.

www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :