Event Agencies

Apr 16, 2024, 18:48
Sculpture Events Europe is er weer helemaal klaar voor

Sculpture Events Europe is er weer helemaal klaar voor

28 oktober 2016

De afgelopen maanden heeft Sculpture Events Europe niet stil gezeten en is er een frisse wind door het bedrijf gewaaid. Chocolade, zand, fruit, ijs en hout zijn hen niet vreemd! Sculpturen, workshops, shows, … ze doen het allemaal.

Voor de voorstelling van het nieuwste model van Skoda, kregen de bezoekers op het lanceringsevent stap voor stap de nieuwe naam te zien. Tijdens de live ice carving kwamen de letters KODIAQ geleidelijk aan tevoorschijn.

Admos gaf zijn klanten de mogelijkheid om van het logo te proeven! Een blok van 10kg chocolade werd omgetoverd tot een lekkernij waar de gasten zelf het gewenste stukje konden afbeitelen.

Tijdens het feest werd een ijsblok van 100 op 100 getransformeerd tot een sculptuur… wie kon raden wat? Een wolf, een schaakstuk of een paard? Op het einde van de avond kon iedereen zien dat een eenhoorn triomfeerde op het Admos logo.

The Oval Office pakt opnieuw uit met een zeer creatieve merkbeleving. Een 30-tal sigarettenpakjes werden ingevroren in ijsblokken. De verschillende teams moesten de pakjes met behulp van de juiste tools zo snel mogelijk vrij krijgen, zonder de blok in tweeën te breken. Om deze ijzige dag af te sluiten, werd er een diner gehouden in een speciaal ontworpen ruimte midden op het ijs. De gasten hadden ook de kans om zich uit te leven tijdens een disco party op een schaatsbaan! Ondanks de koude omgeving, een bijzonder warm evenement…

Kom één of meerdere glaasjes nuttigen aan de ijsbar van Sculpture Events Europe op de Festivak beurs, stand 207!

Contact:

iris@sculpture-events.be
+32 (0)474 21.29.87

www.sculpture-events.be

Meer van sculpture events europe :

Sculpture Events Europe