Event Agencies

Oct 14, 2019, 5:18
Teambuilden op een idyllische locatie

Teambuilden op een idyllische locatie

08 september 2016

Een heel team laten kennismaken met het uiteindelijk resultaat van een product waar ze maanden aan gewerkt hebben. Hoe kan het beter dan met een teambuilding? Een kolfje naar de hand van het team van To The Point Events!

Na een meeting trokken de werknemers naar een idyllische locatie in het hartje Limburg. Omdat een nieuw product volledig in het teken staat van de toekomst, werd ook de teambuilding hierop gericht.

Het farmaceutische bedrijf maakte kennis met de wereld anno 2020. Met drones een hindernissenparcours afleggen of een polonaise op oxboards. Of de wondere wereld ontdekken door een Virtual Reality bril, waar je een invasie aliens moet ontwijken en de grappigste bewegingen in jou naar boven komen! Verder stonden er ook twee activiteiten volledig in het teken van het nieuwe product. De werknemers konden op een interactieve manier zelf het product in elkaar steken en ze leerden de werking ervan kennen.

Conclusie: de werknemers nauw bertrekken bij een productieproces is belangrijk en een teambuilding is een ideale manier! Misschien ook iets voor jou?

Meer informatie op www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :