Event Agencies

Mar 29, 2024, 16:28
3 Years of Creating Moments

3 Years of Creating Moments

12 juli 2016

Gents eventbureau ‘We Make You Happy’ gaat de festivalzomer in met hun derde verjaardag op de productieteller. Het jonge, ervaren team kijkt reikhalzend uit om het glas te heffen op de afgelopen 1.000 eventdagen waarin onvergetelijke momenten gecreeërd werden voor hun klanten.

‘Creating Moments’ blijkt niet voor niks de slogan van dit jonge eventbureau: bij navraag naar het  tijdstip voor het feestmoment luidt het ‘We denken aan het We Can Dance Festival in Zeebrugge waarvan we de volledige productie doen, maar niet alvorens de allerlaatste klant met een fantastisch gevoel huiswaart is’.

Vorige week sloot het team van We Make You Happy een pittig voorjaar af met een uniek event voor H&M, maar van stilzitten deze zomer is geen sprake.  We keep creating moments...met een leuk gevulde zomer- en najaarsagenda, van de productie van het WECANDANCE-festival, tot de mooie en originele Alpro Stand op Dreamville, maar ook Studay in Antwerpen, de organisatie van Antwerpen Autovrij, een seminarie voor een grote klant uit de banksector, bootcamps voor een grote FMCG-speler, en productlanceringen in de IT-wereld.

En U ? Heeft u al aan We Make You Happy gedacht ?

We love creating (your) moments….

Nieuwsgierig naar de enthousiaste eventproducers van We Make You Happy en hun dedicated aanpak? Mailen naar hello@wemakeyouhappy.be

www.wemakeyouhappy.be

Meer van We Make You Happy :

We Make You Happy