Event Agencies

Jun 18, 2024, 5:51
Way2events: Innovatieve en exclusieve eventoplossingen

Way2events: Innovatieve en exclusieve eventoplossingen

03 juni 2024

way2events ziet elk evenement als een gelegenheid om unieke momenten van beleving te creëren. Met meer dan twintig jaar ervaring in het organiseren van hoogwaardige evenementen, incentives en sportreizen, biedt het agentschap exclusieve oplossingen die perfect zijn afgestemd op de specifieke wensen en doelen van zijn cliënten. Zin voor innovatie en aandacht voor exclusiviteit zorgen ervoor dat elk project zonder meer wordt omgezet in een buitengewoon succes.

Recente projecten tonen de mogelijkheid om zowel grote sportevenementen als exclusieve reizen en VIP-arrangementen naar een hoger niveau te tillen. Van het organiseren van een bruisend fandorp bij de bekerfinale voetbal, tot het aanbieden van luxe incentives in Bilbao en het creëren van VIP-ervaringen: way2events zet altijd de standaard hoger.

Fandorp Club YLA bij de Bekerfinale Voetbal

Bij de recente bekerfinale in het damesvoetbal tussen Club YLA en OHL toverde way2events de supporterszone om tot een levendig fandorp. Het terrein bood een scala aan activiteiten, variërend van een energieke DJ-set, een fanshop en een fotobooth tot uitdagende voetbalspellen, inclusief een pannakooi waar fans de strijd aangingen met de Belgische kampioen Panna. Een onvergetelijke ervaring die fans volop betrokken hield.

Way2events zorgde voor prominente aanwezigheid van sponsors Pepsi en Nakd door middel van opvallende branding en interactieve elementen die de merkbeleving versterkten. Zo combineerde het fandorp, in de schaduw van stadion Den Dreef in Leuven, vermaak en sportieve activiteiten met een optimale zichtbaarheid voor de sponsors.

Incentive – Naar het Hart van het Baskenland

Duik in de unieke charme van Bilbao tijdens deze exclusieve incentive! Way2events organiseerde een avontuur vol cultuur, architectuur en sublieme gastronomie, waarbij de deelnemers de verborgen parels van deze stad ontdekten. Het programma omvatte een energieke fietstocht langs de Nervión rivier, culinaire verrassingen in Michelinsterrenrestaurants en een privébezoek aan het iconische Guggenheim Museum.

Van de majestueuze Bizkaia-brug tot de adembenemende San Juan de Gaztelugatxe en de uitzonderlijke gerechten in Azurmendi, deze incentive bood een onvergetelijke ervaring die de rijke diversiteit van Bilbao's cultuur en gastronomie belichtte.

Versterk klantenrelaties met way2events via uitzonderlijke VIP-arrangementen

Way2events vormt standaard evenementen graag om tot onvergetelijke belevenissen. Ontdek VIP-arrangementen, perfect afgestemd om uw zakelijke relaties te verstevigen en te imponeren. Of het nu gaat om sportevenementen, concerten of culturele voorstellingen, way2events zorgt voor een naadloze ervaring met vluchten, luxe accommodaties en exclusieve toegang.

Met meer dan 20 jaar ervaring garandeert way2events een onvergetelijke hospitality-ervaring die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. Bent u klaar om uw klanten te verwennen met een niveau van gastvrijheid dat ze nooit zullen vergeten?

Meer van way2events :

Way2events

  • Adres: Luikersteenweg 23 - 3500 Hasselt
  • Tel.: +32 (0)11 77.15.50
  • Leuvensesteenweg 510 - 1930 Zaventem
  • Tel.: +32 (0)2 342.15.50
  • E-mail: info@way2events.be
  • Website: www.way2events.be