Decors & Stands

Oct 2, 2022, 18:59
Antwerpse bloemist Monsieur F ontwerpt collectie voor FÆK . plant your event

Antwerpse bloemist Monsieur F ontwerpt collectie voor FÆK . plant your event

12 juli 2022

Na de collab met Wildflowers & Wodka komt er bij FÆK een 2e collectie, ditmaal van de hand van Filip Orens a.k.a. Monsieur F.  Hij creëerde voor FÆK ’The Roaring Dream Collection’, een verzameling van 9 verschillende stukken die zijn signature stijl beschrijven: uitbundig, tropisch, kleurrijk en met hier en daar een holiday vibe die je doet dromen van warmere oorden.

Monsieur F“De FÆK collecties zijn een belangrijke stap naar het duurzaam verhuren van bloemen. Wanneer een collectie verdwijnt maken we nieuwe combinaties met onze bestaande bloemen, zo gaat niets verloren en kunnen we circulair verhuren”, aldus Stephanie De Vos - creative manager van FÆK. 

''The bigger, the better', dat zien we in de verschillende facetten van de collectie duidelijk naar voor komen. Er wordt gebruik gemaakt van felle, vrolijke kleuren, in speelse vormen, die een harmonieus geheel vormen. Elk blad of elke bloem werd zorgvuldig volgens zijn kleurenpalet uitgekozen of letterlijk gecreëerd. Een kwetsbare collectie, daar een signature de ganse persoonlijkheid en gevoelswereld van Monsieur F bloemsgewijs weergeeft.

The Roaring dream Collection is daarom niet enkel een verpersoonlijking van een intens vrolijke droom, maar vooral 'a little piece of art'.

Bekijk hier de 2 collecties:

FÆK x Wildflowers & Wodka  link: https://www.levipartyrental.be/verhuur/planten-decoratie/bloemen/faek-x-wildflowers-wodka

FÆK x Monsieur F: https://www.levipartyrental.be/nieuws/faek-x-monsieur-f